خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه صمیمی هستین و کدروتی بینتون نبوده یه زنگ بزن بهش
کلا برای زنگ باید هماهنگ کنیم زیاد نمیتونه ولی پیام تعجب میکنم چرا اینجوری میکنه حتی میخواستم بنویسم چیزی شده که اینجوری میکنی!؟ بعد گفتم بیام اینجا یه مشورت بکنم
واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
چند ساله با همیم خیلی صمیمی هستیم اصلا تا حالا اینجوری نکرده
منم یه دوست همین شکلی دارم خودش پی ام داد الان بیشتر از یکماهه پی ام رو نخونده درصورتی که اینستا استوری نیذاره لست سینش مشخصه هر روز انلاینه منم دیگه به رو نمیارم و نگفته حذفش کردم ، ادمایی که میخوان از زندگیت برن رو بذار برن اونا ادمای زندگی تو نیستن فقط باید یه چی از رابطه با اونا یاد میگرفتی همین ، نه زنگ بزن نه پیام بده به رو نیار پیام هم داد جواب نده اصلا نخون ، با عرض معذرت بعد میگه من هر چی به این بری...م این بازم جوابمو میده