2777
2789

قهر نیستیم رفیق صمیمی هردو دختریم خودش پیام داد جواب دادم دو هفته است سین نزده 

چیکار کنم چی بگم بهش؟

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

انلاینم نشده؟

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ واکنشی نشون نمیدم

شمارشو تو اون اپی که داریم چت میکنیم میزنم فک کنه داره هک میشه😐

متنفرم و از این عادت و بنظرم این تقاص خوبیه😂😂

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

چیزی نگو که بدونه برات مهمه صبر کن اونم پیام بده تو باتاخیر جوابشو بده اعتراض کرد بگو خوودتم قبلا اینجوری جوابمو دادی ناراحت شدی؟ بدون منم ناراحت شده بودم

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

انلاینم نشده؟

چرا کانال تلگرام فعالیت می‌کنه حتی یه ناشناس گذاشته اونجام حرف میزنه 

گرفتارم نیست کاری نداره شاید یذره درس بخونه که فکر نمیکنم اون بین ۱ دقیقه جواب دادن وقتی ازش بگیره

بعد دوهفته هنوز بهش فکر میکنی؟من همون روز حذفش میکنم براحتی

چند ساله با همیم خیلی صمیمی هستیم اصلا تا حالا اینجوری نکرده

اگه صمیمی هستین و کدروتی بینتون نبوده یه زنگ بزن بهش

کلا برای زنگ باید هماهنگ کنیم زیاد نمیتونه ولی پیام تعجب می‌کنم چرا اینجوری میکنه حتی میخواستم بنویسم چیزی شده که اینجوری میکنی!؟ بعد گفتم بیام اینجا یه مشورت بکنم

چند ساله با همیم خیلی صمیمی هستیم اصلا تا حالا اینجوری نکرده

منم یه دوست همین شکلی دارم خودش پی ام داد الان بیشتر از یکماهه پی ام رو نخونده درصورتی که اینستا استوری نیذاره لست سینش مشخصه هر روز انلاینه منم دیگه به رو نمیارم و نگفته حذفش کردم ، ادمایی که میخوان از زندگیت برن رو بذار برن اونا ادمای زندگی تو نیستن فقط باید یه چی از رابطه با اونا یاد میگرفتی همین  ، نه زنگ بزن نه پیام بده به رو نیار پیام هم داد جواب نده اصلا نخون ، با عرض معذرت  بعد میگه من هر چی به این بری...م این بازم جوابمو میده