#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من آدمی خودخواه، بیحوصله و البته کمی متزلزل هستم. اشتباه میکنم، از کنترل خارج میشوم و گاهی کنترل کردنم سخت میشود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بیشک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید .
من به نظرم اینکه سر جلسه به خودت مسلط باشی خیلی مهمه یکی از دوستای من فوق العاده درسخون بود اما تا دفترچه کنکور و میذاشتن جلوش خودش میگفت در حد مرگ استرس میگرفت و هیچی یادش نمیومد البته نمیگم دلیلش فقط اینه اما نداشتن استرس هم خیلی مهمه
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
برنامه ریزی دقیق و پایبند بودن به برنامه و مهارت تست زنی قوی
به نظر شما اشتباه درس خوندن یک نفر عدم هوشش رو میرسونه ینی ؟منظورم اینه که تلاش و پشتکار و عواملی ک خود شما گفتین میتونه باعث شه کسی حتی سال دوم یا سوم قبول شه؟
من به نظرم اینکه سر جلسه به خودت مسلط باشی خیلی مهمه یکی از دوستای من فوق العاده درسخون بود اما تا د ...
کاااملا موافقم چون خودمم یک سال اینطور شدم
به نظر شما اشتباه درس خوندن یک نفر عدم هوشش رو میرسونه ینی ؟منظورم اینه که تلاش و پشتکار و عواملی ک خود شما گفتین میتونه باعث شه کسی حتی سال دوم یا سوم قبول شه؟
تلاش شبانه روزی مثل ادمی ک زیر اب تشنه ی اکسیژنه تشنه ی هدفت باش
کاملا درست❤❤