2777
2789
عنوان

دکتر مهران منصوری جراحی بینی

3846 بازدید | 31 پست

من چن روز پیش رفتم مشاوره حضوری 

هزینه مشاوره ۸۰ بود

مطب ایشون چهارتا از زیباجو هاشونو دیدم یکیشون بینیش خیلی سر بالا بود بعد تیغه از بغل یه تو رفتگی داشت

یه آقا هم بود که تیغه بینی شون انحراف داشت از روبرو دکتر چسب زد براش

یه خانمم بود که یکی از پره های بینیش چسبیده بود به تیغه بینی (ممکنه در اثر بد چسب زدن باشه ممکنه از کار دکترم باشه ) 

یه دختر خانمم بود که بینی بعد از عملشون مثل بینی قبل از عمل بود و نوک بینی خیلی بزرگ بود و نا میزون

اینم نتیجه این مطب گردی 

من تو گروه ترمیمی هستم یه پسر به اسم امیرمحمد  با مهران منصوریان دوبار عمل کرد بینیش و زد ترکوندااااا

فقط بگم پسره ۵ سال تنفس نداشت ظاهرش داغون.۹۰ درصد دکترا قبولش نمیکردن میگفت احتمال نکروزت خیلی بالاست 

پیش شهریار نظری رفت ازش ۵۰۰ میلیون میخاست 

شانس آورد ی دکتر بهش معرفی کردیم مطب گردی کرد یک ماه پیش ترمیم کرد 

امیرحسین محمد مفرد یا نمی‌دونم منفرده 

همکارم پیشش عمل کرده بود خیلی خوب شده بود 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیرحسین محمد مفرد یا نمی‌دونم منفرده همکارم پیشش عمل کرده بود خیلی خوب شده بود

اون جراح فک و صورته 

۶ سال دندون پزشکی خونده به جای اینکه دندون عقل بکشه جراحی کنه دماغ عمل میکنه مثل مهران منصوری

اسی هردکتری  دیدی زده جراح فک صورت بیخیالش شو 

حتما با ent عمل کن اسمشو تو نظام پزشکی بزن ببین 

اون جراح فک و صورته ۶ سال دندون پزشکی خونده به جای اینکه دندون عقل بکشه جراحی کنه دماغ عمل میکنه مثل ...

جدی؟من نمونه کارش رو دیدم خوب بود درباره تخصصش چیزی نمی‌دونستم

رویا لطفی یگانه هم کاراش بد نیست البته از نزدیک ندیدم همون عکسای اینستا رو دیدم فقط 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

جدی؟من نمونه کارش رو دیدم خوب بود درباره تخصصش چیزی نمی‌دونستمرویا لطفی یگانه هم کاراش بد نیست البته ...

من نمونه تخریب از لطفی یگانه ندیدم یه نمونه ناراضی دیدم اما بنظرم بهش میومد و لطفی یگانه قول داده بود ترمیم کنه تو بیمارستان عدل عمل میکنه

اسم داییش یادم نیست اونم دکتر معروفیه 

اگر جراح فک صورت دیدی در واقع دندون پزشکن

جراح پلاستیک دیدی جراح عمومی بودن فوق تخصص پلاستیک گرفتن 

برای عمل بینی فقط متخصص گوش حلق بینی .اصلا به پیج اینستا اعتماد نکن 

من نمونه تخریب از لطفی یگانه ندیدم یه نمونه ناراضی دیدم اما بنظرم بهش میومد و لطفی یگانه قول داده بو ...

مرسی از راهنماییت گل😘💚

من تو گروه ترمیمی هستم یه پسر به اسم امیرمحمد با مهران منصوریان دوبار عمل کرد بینیش و زد ترکونداااا ...

گروه برای عمل بینی ندارید؟

من از شهرستان پاشدم رفتم اصلا توقع نداشتم کارش اصلا خوب نیس

بعد من کلا چهل ثانیه یا نهایت یک دقیقه تو مطبش بودم فوری نوع بینی تو توضیح میده و میگه بفرماید😐این همه از شهرستان پاشو برو برای یک دقیقه

سوالم که مهلت نمیده بپرسی چیزیم بخوای بگی میگه بزار روز عملت بهم بگو😐

کسی دکتر داریوش نصیری رو میشناسه؟من خیلی سخته برام هی برم تهران مطب گردی

داریوش نصیری اگررررر با مجتبی ملکی قبلا عمل کرد خیلی بهتر از منصوریه

اگر سبک طبیعی میخای اردوان تاج دینی خوبه علیرضا کامیابی مجتبی ملکی هم طبیعی هم نیمه فانتزیه با تجربه هست 

اگر قیمت مناسب میخای نیمه فانتزی علی شهرستانی که پیج نداره تو اسلامشهر و پاسداران مطب داره هزینه عملش ۵۰ تومنه ولی اگر مطب اسلامشهر بری نمونه تو مطب زیاد میبینی 

هر دکتری معرفی کردم حتما مطب گردی بشه ها