2777
2789
عنوان

دکتر مهران منصوری جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3852 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا معرفی کنی چنتاشو

من خودم پیش کامران اکرمی عمل کردم خیلی طبیعی خواهرمم و۰ندتا دیگه رفتن پیشش ولی خب قبلش برو مطبش طالقانی ببینه تشخیص بده اگه استخونی باشع خیلی قشنگترمیشه ولی من گوشتی بودبیتیم خیلی راضیم..

میشه لطفا معرفی کنی چنتاشو

یه جادیگه هم هستش گوهردشت باید حداقل یکسال تونوبت باشی چون ارزونترمیگیره کارشم خوبه بخاطرهمین خیلی ها مراجعه میکنن وباید کم کم یکسال منتظرباشی

من یکماهه که پیش دکتر منصوری عمل کردم کلا قبل عمل یبار بیشتر نرفتم کلینیکش ک اونم برای اولین بار بود و فکر میکردم حداقل روز عمل گوش بده ب حرف انقد روز عمل تند تند بیهوش میخواستن کنن ک فقط تونستم بگم نوک بینیم خیلی بالا نره و ی عکسم داده بودم بش ک تقریبا شبیهش شه ولی الان یک ماهه گذشته و قوس بینیم خیییییییییییلی زیاده خیلی خیلی و اصلا چیزی ک میخواستم نبود😞 الان نمیدونم قوسش ب مرور کمتر میشه باید چیکار کنم واقعا عصابم خورده... نصف‌کسایی  ک من دیدم همشون قوسای خیلی زیادی داشتن 🤦🏻‍♀️

اون جراح فک و صورته ۶ سال دندون پزشکی خونده به جای اینکه دندون عقل بکشه جراحی کنه دماغ عمل میکنه مثل ...

اشتباه میکنید جراح فک و صورت ۵ سال تو دانشگاه تو دوره تخصص فقط جراحی کار کرده ولی گوش و حلق و بینی برای بیماری های رشته خودش درس خونده کار جراح و متخصص خیلی فرق داره.