من سه تا زدم دوتا تو ی لپم یکی هم تو اون لپ دیگه نوروبین .دگزا .کتورولاک خیلی درد داشت به دکتر گفتم نمیشه یکی تو اون یکی تو این اون یکی دیگه نصف نصف بزن😅
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
در ماه تا 4تا مشکلی نداره؟؟؟ من ویتامین D بدنم کمه
والا دکترم گفت
ولی به نظرم ضرر داره.
آره منم آمپول ویتامین دی زدم خوب بود
درد هم نداشت اصلااا
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
یه بارم ۱۲ سالم بود ۲ تا پنیسیلین زدم تمام دنیا جلو چشام سیاه شد
درد وحشتنااااااااااااک
بعد از اون تا ۱۰ سال آمپول نزدم
یه بار مریض شدم انقدر میترسیدم از آمپول که دکتر نرفتم تا به حالت نیمه بیهوشی رسیدم، ۳ روز بیمارستان بستری بودم.
والا دکترم گفتولی به نظرم ضرر داره.آره منم آمپول ویتامین دی زدم خوب بوددرد هم نداشت اصلااا
داروخونه میگفت زیادیش ضرر داره و گوگل میخوندم نوروبیون زیادیش ب کلیه آسیب میزنه. من نوروبیون زدم ن ویتامین دی. ب نظرت آمپول ویتامین دی بزنم؟؟؟ یا تو نوروبیون هم هست ویتامین دی
داروخونه میگفت زیادیش ضرر داره و گوگل میخوندم نوروبیون زیادیش ب کلیه آسیب میزنه. من نوروبیون زدم ن و ...
نوروبیون و ویامتین دی بهم ربطی نداره
به نظرم قرص ویتامین دی روزانه بهتر باشه.
نوروبیون هم میگن سرطان ریه میاره خوب نیست.