2777
2789

قبلن تاپیک زدم گفتن بمال ب فرش ولی بی فایده بود انگشترم نگین خیلی ریز داره خیلی دوسش دارم چیکار کنم☹️خمیر دندان خوبه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب لیف پودر لباسشویی بریز و خوب بچلون وقتی پودر حل شد و انگشترتو محکم باهاش بشور 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

مال من گلهای ریز داره با خمیر دندون روش برق افتاد

ولی چون ظریف بود نث روز اولش نشد 

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹

با روشور بکش روش مثل روز اولش میشه

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.