2777
2789
عنوان

تاخیر تکاملی

1842 بازدید | 7 پست

سلام 

دوستان کسی هست که کودکش تاخیر تکاملی از همه نظر داشته بوده و بزرگتر که شده این تاخیر برطرف شده باشه ؟

دختر من الان بیست ماهشه ولی در حد ده دوازده قدم راه میره و هنوز حرف نمیزنه و بقیه کارهاش هم نسبت به همسن هاش تاخیر داره ، ولی ام آر آی و نوار مغزش نرمال بودن ، میترسم مشکل حادی داشته باشه، الان برای راه رفتنش کاردرمانی میره که از نظرم خیلی موثر نبوده و تا ده جلسه اول که فقط لج میکرد و گریه میکرد و حتی با اینکه تو خونه می ایستاد و بین من و پدرش قدم برمیداشت اونجا هیچ کاری نمیکرد و حتی یه مدت تو خونه هم کارهای قبل رو نمیکرد الان تو خونه با اشتیاق همکاری میکنه ولی همچنان تو مرکز کاردرمانی گریه میکنه 

کسی این مشکل رو تا به حال داشته ؟ که بعدا کودکش تاخیرش جبران شده باشه و به همسالانش رسیده باشه؟

بهتر شده ولی هنوز تاخیر داره , الان 40ماهشه هنوز از همه نظر عقب هست از همکارهاش 

راه میره ولی تعادلش هنوز کامل نشده و اینکه تو خونه بهتر از بیرون راه میره 

الان یک سال و نیمه کاردرمانی میبرمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید بچه شما وضعیتش جطوره؟برادرزاده من دقیقا مشابه بچه شماست.توی همه چیز تاخیر داره و ما نگران اوتیسم هستیم.میشه لطفا جواب بدید

خدایا...! رگ گردنو بیخیال... بغلم کن... دارم میفتم!
سلام ببخشید بچه شما وضعیتش جطوره؟برادرزاده من دقیقا مشابه بچه شماست.توی همه چیز تاخیر داره و ما نگرا ...

دو سال کاردرمانی میریم . بهتر شده ولی همچنان تاخیر داره ولی علائم اوتیسم رو نداره ولی تاخیر شدید داره و امیدی هم ندارم خوب بشه . قبلا امیدوار بودم ولی الان نه دیگه . به نظرم دخترم هیچوقت عادی نمیشه 

دو سال کاردرمانی میریم . بهتر شده ولی همچنان تاخیر داره ولی علائم اوتیسم رو نداره ولی تاخیر شدید دار ...

عزیزم امیدتو از دست نده ایشالا خوب میشه

خدایا...! رگ گردنو بیخیال... بغلم کن... دارم میفتم!