2777
2789
عنوان

مامانای فروردین سال چهارصد و چهار لطفا بیاااااین

| مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 195 پست
سلام خوبی عزیزم خداحفظش کنه براتون...نی‌نی منم امروز ۳ماهه شد خوبه خداروشکر

ممنونم

خدا کوچولوی شما رو هم حفظ کنه

دل درداش بهتر شده؟ خوب میخوابه؟

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم ، خدا حفظش کنه 🥰😍چرا؟ دل درد داره؟ شبا خوب میخوابه؟

خداروشکر شبا بهتره ، بردمش دکتر گفت کولیک داره ، دوتا قطره براش نوشت ، الان چند روزه بهش میدم یکم داره بهتر میشه .

شما هم شیر خودتون رو بهش میدید؟

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
خداروشکر شبا بهتره ، بردمش دکتر گفت کولیک داره ، دوتا قطره براش نوشت ، الان چند روزه بهش میدم یکم دا ...

بله شیر خودم رو میدم

دل درد ها هست دیگه تا چهارماهگی برطرف میشه،

ممنونمخدا کوچولوی شما رو هم حفظ کنهدل درداش بهتر شده؟ خوب میخوابه؟

رفلاکس پنهان داشت نمیخوابید بردیم دکتر دارو داد و به خودم رژیم ...الان بهتره خداروشکر..ختنه اش رو هم انجام دادیم

رفلاکس پنهان داشت نمیخوابید بردیم دکتر دارو داد و به خودم رژیم ...الان بهتره خداروشکر..ختنه اش رو هم ...

به سلامتی 

ان شاءالله بهتر و بهتر بشه

من هم ختنه کردم کوچولو رو ، ۴۰ روزگی ، خیلی اذیت شد و گریه کرد 🥹 پسر شما چطور؟

رفلاکس پنهان نباشه یه وقت؟

نمیدونم 

رفلاکس پنهان علائمش چیه؟ 

دختر من شبا میخوابه ، فقط روزا وقتی شیر میخوره و خوابش میبره همین که میزارمش سر جاش بیدار میشه ، البته سه چهار روزه کمی بهتر شده ، بعد از ظهر یه ساعت میخوابه

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
بله شیر خودم رو میدمدل درد ها هست دیگه تا چهارماهگی برطرف میشه،

به نظر شما ترشیجات ممکنه طعم شیر و عوض کنه  و بچه   نتونه بخوره ، من خیلی هوس ترشی آلبالو کردم میترسم بخورم شیرمو بد مزه کنه

به نظر شما ترشیجات ممکنه طعم شیر و عوض کنه و بچه نتونه بخوره ، من خیلی هوس ترشی آلبالو کردم میترس ...

نه اصلا بخور هیچی نمیشه به  طعم شیر لطمه ای نمیزنه خیالت راحت

من حتی سیر و پیاز هم میخورم

نمیدونم رفلاکس پنهان علائمش چیه؟ دختر من شبا میخوابه ، فقط روزا وقتی شیر میخوره و خوابش میبره همین ک ...

تو بیداری قشنگ شیر نمیخوره.خواب راحت نداره .زیاد شیر میپره تو گلوش.چشماش قرمز میشه.سینه اش خس خس میکنه

نه اصلا بخور هیچی نمیشه به طعم شیر لطمه ای نمیزنه خیالت راحتمن حتی سیر و پیاز هم میخورم

باشه مرسی ، خدا حفظش کنه کوچولوتونو

تو بیداری قشنگ شیر نمیخوره.خواب راحت نداره .زیاد شیر میپره تو گلوش.چشماش قرمز میشه.سینه اش خس خس میک ...

عزیزم مرسی که راهنمایی کردی،  نه این علائم هارو نداره