2777
2789
عنوان

با قهر همسر چه کنم

527 بازدید | 23 پست

ما تو دوران عقد هستیم ۳ ماهه قهر کرده نه میاد نه میره نه جواب میده هیچی خیلی طرفش رفتم اما هم چنان داره ب کارش ادامه میده ب نظرتون باید چکارکنم تجربه ای دارید تو این مورد تا حالا تو این شرایط قرار گرفتید بخدا دارم دیونه میشم اعصاب روانم داغون شده

بحث از مسافرتی که رفتیم شروع شد ک من مقصر نبودم تو تایپیک های قبلی‌گفتم

۳ماه قهر خیلی زیاده بهتره تصمیم جدی بگیرید برا زندگی این اسمش دیگه قهر نیست  اونم تو دوران عقد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اول زندگی یه رفتارای چیپی میکنید روتون تو روی هم باز میشه باید فاتحه این زندگی رو خوند از همین الان ۹۰ درصد هم بحث مالی بوده چون مردا رو پول خیلی حساسن چون واقعا این دوره پول از دهن شیر بکشی بیرون

همون اول زندگی یه رفتارای چیپی میکنید روتون تو روی هم باز میشه باید فاتحه این زندگی رو خوند از همین ...

خیر بحث پول نبوده هیچوقتم کاری نکردم که رومون تو روی هم باز بشه

غرورشو جلوی خودت شکستی تازه میخوای برگرده؟؟؟؟حین درگیریش با اون مرده باید میرفتی میزدی زیر گوش میرده ...

رفتم انجام دادم حیف که پیداش نکردم وگرنه خار مادرش یکی میکردم

رفتم انجام دادم حیف که پیداش نکردم وگرنه خار مادرش یکی میکردم

مردا خیلی حساسن جلوی همسرشون ابراز قدرت کنن جلوی تو و به خاطر تو از اون مرتیکه کتک خوررده باید فرز بودی و همون لحظه طرفو میشوندی سر جاش نه الان دنبالش بگردی زن و شوهر باید مثل کوه پشت هم باشن پدر مادر موقت هستن عزیزم❤