2777
2789
عنوان

خانوما بیاید من پارسال

312 بازدید | 57 پست

بچه ها من پارسال وزنم ۷۲ با ورزشو رژیم خودمو کردم ۶۰ لاغر شدم ولی همه از پارسال میگن قبلا خیلی خوب بودی الان خیلی لاغر شدی موندم چیکار کنم یعنی دوباره خودمو چاق کنم قبلا صورتم خیلی گردو پر بود الان لاغر شد قبلا رونام ساق پاهام کلا بدنم پر بود الان واقعا موندم میگم قرص مخمر ابجو بخورم صورتم دوس دارم بیشتر چاق بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا کم کردم همه گفتن اون موقع هات بهتر بود برای خودم سلامتیم مهمه 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
منم تا کم کردم همه گفتن اون موقع هات بهتر بود برای خودم سلامتیم مهمه

من گوش نکردم بازم رژیمم تا کم کنم چون حس میکنم هنوز بدنم نیاز داره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نمیدونم چیکار کنم واقعا الان وزنم ۵۹ ،۶۰خودم میدونم زیادی لاغر شدن قدمم ۱۶۸

به مرور چاق میشی ولی برو باشگاه حجم بیاری و عضله سازی کنید

قدت چنده؟سلامتیت مهمتره صورت گرد دیگه معیار زیبایی نیست الان زیبایی تو صورت زاویه دار و استخونیه

قبلا ک ۷۲ بودم زیاد چاق نبودما ولی کلا ما ژنتیکی پهلو داریم من از پهلو لامصب خواستم خلاص بشم اومدم انقدر کم کردم

به مرور چاق میشی ولی برو باشگاه حجم بیاری و عضله سازی کنید

وزنم از پارسال زیاد نشده اتفاقا کمم شده ۶۲ بودم شدم ۵۹🤣 والا باشگاه رفتم دیگ بیشتر آبم کرد کلا چربی بدنمون سوزوند