2777
2789

سوالت چيه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکالت نخوندم پرستارم ولی این مدت بخاطرپولی ک خوردن ازم خیلی توی این محیط بودم، جانم در خدمتم؟

عزیزم از ماهم کلی پول خوردن

شیش هفت میلیارد حدودا 

بعد از سه ماه طرفو گرفتن

نمیدونم قراره چی بشه ؟

مال و اموال نداره اما طلا داره حسابی 

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
عزیزم از ماهم کلی پول خوردنشیش هفت میلیارد حدودا بعد از سه ماه طرفو گرفتننمیدونم قراره چی بشه ؟مال و ...

ای بابا خواهر چی بگم افسرده شدم سر این موضوع لعنتی با پوست و گوشت حس میکنم حرفاتو

ای بابا خواهر چی بگم افسرده شدم سر این موضوع لعنتی با پوست و گوشت حس میکنم حرفاتو

از شما چقدر پول خوردن؟چرا خوردن؟

چه شب و روزایی گذروندیم ما

انقدر قسط و وام گرفتیم 

بزور خرج زندگیمون رو میدیم😔

سوالتون چیه من حقوق خوندم

سلام عزیزم

یه شخصی ازمون کلاه برداری میلیاردی کرده 

مال و اموالشو فروخته همرو طلا کرده 

آیا ما به پولمون میرسیم؟

میترسم بگه ندارم قاضی هم قبول کنه

شکایت کیفری کردیم و ازش چک داریم 

از شما چقدر پول خوردن؟چرا خوردن؟چه شب و روزایی گذروندیم ماانقدر قسط و وام گرفتیم بزور خرج زندگیمون ر ...

من سال 98 ، 3 میلیارد خوردن خدا لعنتش کنه

ازم جنس خرید چک داد و چکش پاس نشد خودشم. گور گور شد لعنتی 

منم عزیزم منم 

اون زمان دانشجو بودم و بدون سرمایه ماشینمو فروختم تا پول وکیل دادم الحمدلله نتیجه داد انشاءالله روزی شما 

من 2 سال و نیمه ک شکایت کردم ازش

سلام عزیزمیه شخصی ازمون کلاه برداری میلیاردی کرده مال و اموالشو فروخته همرو طلا کرده آیا ما به پولمو ...

اگه احراز بشه کلاهبرداری بوده ۷ سال زندان داره و رد مال تا نده تو زندان می مونه ، اگر نشه و رو چکها اقدام کنید باز هم می تونید جلبش کنید ممکنه اعسار بده یعنی بگه ندارم براش قسط بندی کنند اگر پول زیادی ازتون گرفته احتمالا اعسارش رد بشه یا باید بده یا بره زندان 

اگه احراز بشه کلاهبرداری بوده ۷ سال زندان داره و رد مال تا نده تو زندان می مونه ، اگر نشه و رو چکها ...

ما هم حقوقی شکایت کردیم هم کیفری فقط خدا کنه کیفری رای بگیریم 🥺🥺🥺🥺اخه ازمون پول گرفت فرار کرد.پلیس ردشو زد گرفتش 

کلاه برداری حساب نمیشه؟

از پنجاه نفر پول گرفته و رفته پلیس بعد چهارماه گرفتش