2777
2789

من دوتا نذر دارم یکی نذر شیر برای بچه ها روز اربعین یکی ام نذر سیب برای مادرم که بیمار شده بود . خانمی هستن اگثر مواقع نذر هامو بهش میدم. صدقه کمکو.. بچه ش معلوله البته دو تا فرزندش معلول جسمی هستن منم کم و بیش کمک میکنم 

میشه هزیه اون ندر هامو به این خانم بدم ؟راستش این ماه بودجه ندارم بهش جدا کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه برات مهمه از مرجعت بپرس اینجا خب جوابت اره ست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایاچرابه بعضی اززنهاانقدر کم مغزدادی که باوجودبچه نعلول اول بازوقتی میدونه ممکنه بعدیم معلول بشه د ...

خیلی دردناکه. جراحی دارن و خانم خودش سرپرست خانواره. از مدتی که سن بگذره دیگه جراحی اثر نداره الانم لتگ شش تومن هستن برای پسرش‌ چهار سالشه برای بیمارستان دولتی مثل این که دو تومن جور شده

خیلی دردناکه. جراحی دارن و خانم خودش سرپرست خانواره. از مدتی که سن بگذره دیگه جراحی اثر نداره الانم ...

چی بگم انشالله خدااون بچه های طفل معصوموشفابده اما چرا باوجوداینکه بچه اول معلول به دنیااومدوفقیربودبازبچه اورده این زن چی توی سرش بوده بنظرت؟خیلی ناراحت شدم 

خیلی دردناکه. جراحی دارن و خانم خودش سرپرست خانواره. از مدتی که سن بگذره دیگه جراحی اثر نداره الانم ...

بنظرم این بچه واحب تره از شیر ک بدی ب ی عده بخورن، الان صحبت مرگ و زندگی بچه هست تورو خدا کمک کن بهشون، مرجع لینا رو ولش کن هرکسی خودش و دلش و خدای دلش

شرعیش نمیدونم 

بنظر ببین خدا چی براش خوشایند تره چی برای این دنیا لازم تره

یه جعبه شیر برای ۲۰ تا بچه که معلوم نیست بخورن یا بریزن

یا کمک به مادری که تو نیاز های اولیه ی زندگیش مونده

باید نذرت رو همونجوری که گفتی ادا کنی...حالا میتونی مقدارشو کم کنی به اون خانم هم کمک کنی اگه تعداد ...

تعدادم مشخص کردم😓 دو تاش با هم ۵۰۰میشه برای این خانم اون کمک بزرگیه