2777
2789
عنوان

تجربی

111 بازدید | 18 پست

دوستان من تازه دارم میرم دهم تجربی همه از تجربی یه غول ساختن و من فکر میکنم باید شبانه روز درس بخونم تا یه چیزی بشم راسته؟

یعنی یجوریه که حتی روزی ۱ ساعت هم نمیشه فیلمی چیزی دید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی همچین حرفی زده ولی خو اره باید قید خیلی چیزارو بزنی و از همون دهم کنکوری بخونی اگه تیز هوشان یا نمونه نییتی برو غیردولتی 

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

به نظرم دهم با روزی ۵ ساعت کارت راه میوفته که تستی و تشریحی هر دو رو کار کنی فقط مهمه که پیوسته و هر روز باشه 

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼

عزیزم بستگی به خودت و مدرسه ت هم داره 

ولی درکل اونجوری که فکرمیکنی نیست

چرا کلی کار دیگه ام میکنی 

البته اگر هدفت پزشکیه یکم تجدید نظر کن که اون یه ساعتو فیلم ببینی یا نه 😁

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

نبابا، ببخشید زر میزنن، نترس و با قدرت جلو برو، خیلی هم به خودت سخت نگیر که زده بشی، تفریح حتما داشته باش، درسای همین پایه ای که توش هستی رو خوب خوب بخون و جمع بندی کن و استرس اینکه زودتر تمومش کنی رو نداشته باش، فکر نکن خوندن های الانت تاثیر نداره برا کنکورت، من دهم و یازدهم ایراداتم رو رفع نکردم و گفتم بعدا ولی بعدا نیومد که نیومد.. آهسته و پیوسته بخون

هر چی فکر میکنم اینده‌ی این رشته برام بهتره میدونم سخته ولی خب😭

اگه قصد داری بیای باید قید خیلی چیزارو بزنی

از تفریحت.. خریدت.. مسافرت همه چی بگذری

من روزی ۱۴ ساعت میخونم گاهی وقتا اعصابم نمیکشه

اینجوریه که تو بدترین حال هم باید بخونی