2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

424 بازدید | 39 پست

شما بودید چی کار میکردین؟ تیر ماه رفتم دکتر زنان برای چکاب قبل بارداری گفتن نه زخم داری نه عفونت دو هفته بعد پیش یکی دیگه رفتم گفت هم زخم داری هم عفونت. دکتر زنان حرفاشون اصلا یکی نیست

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش یه متخصص  اگه تهرانی برو پیش امینه صابونچی

بله تهرانم ،تعریف ایدا ذهبیون رو شنیدم ازش وقت گرفتم برا 22 مهر ولی کرم واژینالهای دکتر قبلی رو دارم میزنم که اگه زخمم باشه درمان بشه ولی امپولاشو نزدم ده تا پنیسیلین نوشته بود با هشتا جنیتا مایسین

خب خرداد زخم نداشتي الان گرفتي چه ربطي دلره؟٤ ماه گذشته

اخه نظر اون دوتا دکتر با فاصله دو هفته متفاوت بود و اینکه من مرداد درمان داشتم شهریورم گفت دوباره ادامه بده وجالب اینکه گفت هم کرم واژینال بزن هم اقدام داشته باش اونم یکروز در میون

بله تهرانم ،تعریف ایدا ذهبیون رو شنیدم ازش وقت گرفتم برا 22 مهر ولی کرم واژینالهای دکتر قبلی رو دارم ...

من برای نازایی پیش دکتر صابونچی میرفتم دکتر خیلی خوب و مهربونی هستن و نفسشون سبکه 

همیشه روی خندان دارن و امیدواری میدن و بهترین چیزی هم که دارن داروی بیخود و زیاد نمیدن اگر لازم باشه و در حد معمول میدن

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
به هرحال دنبال يك دكتر عااالي باش و بهش تا آخر اعتماد كن

همین کارو که دارم میکنم ،فقط زورم گرفته به خاطر دکتر زنان که هر کی یه چیز میگه منم دوست دارم زود بچه دار بشم از بس از فریز کردن و نازایی گفتن ترسیدم

همین کارو که دارم میکنم ،فقط زورم گرفته به خاطر دکتر زنان که هر کی یه چیز میگه منم دوست دارم زود بچه ...

من سر ٦ ماه رفتم خونم اقدام كردم چند ماه اقدام طول كسيد بعد سقط شد باز اللن با ترس و استرس باردارم

اينقد سخت شده آدم ميگه يكيو بياريم تا سالميم

من سر ٦ ماه رفتم خونم اقدام كردم چند ماه اقدام طول كسيد بعد سقط شد باز اللن با ترس و استرس باردارم ...

مگه چند ماه اقدام داشتین؟ کیست دارین؟