2777
2789

چه ترکیبابی میزنید

من تا چیزی ک یادمه 

حنا .. قهوه ... تخم مرغ خونگی ... رزماری ...  بقیه اشو یادم نی

شنبلیله هم میشه زد آب عصاره اشو .... چیا اوکیه

ترکیبات شما چیه؟!

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنا تخم مرغ محلی آب لیمو آب برنج اصیل ایرانی قهوه آب زنجبیل

اب لیمو چرا 

بقیه چیزا میشه بگی خواصشون برا چیه 

ابلیمو 

اب زنجبلی  فقط بگی ممنون میشم

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
رنگ موهات قرمز میشدیک تکیه موهام سفیده چکار کنم حنا زدم قرمز نشه

نه قهوه ک توشه باعث میشه موهات قهوه ای و خرمایی بشه ... ولی سفیدی نمیدونم حقیقتا... 

اب لیمو چرا بقیه چیزا میشه بگی خواصشون برا چیه ابلیمو اب زنجبلی فقط بگی ممنون میشم

آب زنجبیل برای پوست های چرب 

کسایی که پوست کف سرشون چربه و هم باعث تحریک ریشه مو میشه تا خون رسانی بشه 

زنجبیل تازه میگیری آب میگیری و میریزی توی حنا آبش رو 

آب لیمو هم اسید داره قرمزی حنا و قهوه رو می‌گیره در عوض یه رنگ قهوه ای خوشگل میده بهش 👌🏻👌🏻

نظر همه محترمه پس برای اختلاف نظر ها الکی بحث نکنید و شعور متقابل داشته باشید 
آب زنجبیل برای پوست های چرب کسایی که پوست کف سرشون چربه و هم باعث تحریک ریشه مو میشه تا خون رسانی بش ...

من موهام خشکه ولی ریزش دارم خیلی ...

الان فکر کنم زنجبیل اوکی نباشه بزنم درسته؟!

من موهام خشکه ولی ریزش دارم خیلی ...الان فکر کنم زنجبیل اوکی نباشه بزنم درسته؟!

آره نباید بزنی با توجه به نوع موهات 

ولی اگر ریزش موهات هورمونی باشه با این حنا خوب نمیشه ها  اگر کم قوت باشه این حنا رو باید بزنی 

نظر همه محترمه پس برای اختلاف نظر ها الکی بحث نکنید و شعور متقابل داشته باشید 
آره نباید بزنی با توجه به نوع موهات ولی اگر ریزش موهات هورمونی باشه با این حنا خوب نمیشه ها اگر کم ...

هورمونی ک هست داره قرص میخورم ... ولی گفت یکمم تنبلی داری ... نمیدونمم باز .. اخه زیادو با خوردن قرص تغییری نکرده ... یا من خیلی با خوردن یه ورق منتظر معجزم😂

میزنم حالا حداقل برا رنگ و قوت مو خوبه