2777
2789
عنوان

بوی گند نوره کی میره از تنم

273 بازدید | 21 پست

به توصیه نی نی سایتیا نوره زدم برای موهای بدن ولی تاثیر نداشت فقط یه بوی تعفن گرفتم که نگو . ینی تا فردا میره؟ سرکار میخوام برم آخه🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو بدن با اسانس نارگیل زدم فک کنم همون شون هست ولی قشنگ بوی تعفن گرفته. مخصوصا یه ذره که عرق میکن ...

وا خب شاید خوب نشستی خودتو .برو دوباره دوش بگیر.اولین باره می شنوم کسی بوی بد بگیره ،حتی همسرمم استفاده می کنه کل بدنشو می ذاره هیچ وقت بوی بدی نداده

خوش به حالتون بویایی ندارید انگار . حس بویایی من بشدت قویه

نه اتفاقا من حس بویاییم خیلی قویه

مارک خوب بگیر 

من مادرمم استفاده میکرد قبلا بو نمیداد.

شما بلد نبودی احیانا یا مارک خوب نخریدی

خدا با منه🌹
نه اتفاقا من حس بویاییم خیلی قویهمارک خوب بگیر من مادرمم استفاده میکرد قبلا بو نمیداد.شما بلد نبودی ...

نمیدونم ولی دقیقا همون بویی که موقع استفاده داشت الان از تنم حس میکنم . ینی خداروشکر که متاهل نیستما😅

چه مارکی گرفتی؟ شاید تقلبی بودهنوره طلایی شنیدم خوبه ولی ما کیلویی از عطاری می خریم

اسمشو یادم نیس ولی جعبه اشو دارم توش دو تا بسته بود که یکیشو استفاده کردم. الان چراغا خاموشه وگرنه نگاه میکردم بهت میگفتم