2777
2789

سلام، من در مورد تعویض روغن ماشین سوال دارم. ماشینم هیچی روغن نداشته. میله روغن رو چک کردم انگار خالی بوده کلا. حالا نبردم تعویض روغنی فقط روغن ریختم توش. یعنی پدرم ریخته. میخواستم بدونم الان همین کار کافیه؟ از ماشین میتونم استفاده کنم؟ میترسم باهاش رانندگی کنم چون فیل. تر رو عوض نکردم و فقط روغن ریختم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر الان گیج رو چک کردین و فول بود در فاصله زمانی کوتاهی باز چک کنید مثلا دو سه روز دیگه اگر کثیف بود تعویض کنید ولی اگر کم کرد حتما مکانیک ببرید چون روغن در حالت عادی کم نمیکنه یا نشتی داره یا روغن سوزی که اونم به پیستون و رینگ پیستون ربط داره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اگر الان گیج رو چک کردین و فول بود در فاصله زمانی کوتاهی باز چک کنید مثلا دو سه روز دیگه اگر کثیف بو ...

ببخشید شما مکانیک هستید؟ میخواستم چندتا سوال دیگه هم بپرسم. 

چند وقته پدال گاز صدای قیژ قیژ میده اونم از روغن موتور بوده؟ و اینکه له نظرم آب زیاد کم میکنه رادیاتورش. یک بار کلا خالی بود و فقط آب ریختم نیازی هست ضد یخ، ضد جوش بریزم؟ فرمونش هم چندبار قفل کرده. همه اینها میتونه از همون کم بودن روغن موتور باشه؟ 

اره ولی سریع تر عوض کن حتما هم روغن مرغوب بریز کرون تر هست ولی بهتر

ممنون از راهنمایی

ببخشید شما مکانیک هستید؟ میخواستم چندتا سوال دیگه هم بپرسم. 

چند وقته پدال گاز صدای قیژ قیژ میده اونم از روغن موتور بوده؟ و اینکه له نظرم آب زیاد کم میکنه رادیاتورش. یک بار کلا خالی بود و فقط آب ریختم نیازی هست ضد یخ، ضد جوش بریزم؟ فرمونش هم چندبار قفل کرده. همه اینها میتونه از همون کم بودن روغن موتور باشه؟ 

ممنون از راهنماییببخشید شما مکانیک هستید؟ میخواستم چندتا سوال دیگه هم بپرسم. چند وقته پدال گاز صدای ...

نه مکانیک نیستم 

کم کردن آب میتونه از جنت ماشین باشه زیر ماشینو نگاه کن اگه آب ریخته بود جنت سوراخه اگه نه که واتر پمپه 

قفل شدن فرمون مال روغن هارو لیک یا پمپ هیدرو لیکه دلیل خرابی  اینه که فرون رو کامل می چرخونه طوری که تقه می زنه این طور نیست .؟آیا  

ضد یخ و رو هم طبق دستور عمل کار خونه برزید  

نه مکانیک نیستم کم کردن آب میتونه از جنت ماشین باشه زیر ماشینو نگاه کن اگه آب ریخته بود جنت سوراخه ا ...

یه بار روغن هیدرولیک تموم شده بود. بردم مکانیکی کلا فرمون رو باز کرده تراشکاری برده و پنج میلیون هزینه اش شده. دقیق نمیدونم چیکار انجام داده. از اون به بعد سه بار موقع دور زدن فرمون قفل شد. البته دو بارش رو فرمون رو کامل نپیچوندم چون به سمت راست یا چپ رفتم منظورم اینه که نود درجه پیچیدم. نه نشنیدم صدا بده فرمون.