2777
2789
عنوان

دغدغه فکری🥵

83 بازدید | 14 پست

سلام بچها شما اگه جای من بودید  اگه مجبور بودید بخاطر شغل همسرتون برای مدتی ک معلوم نیست ولی حداقل ۷ یا ۸ ماه حداکثر یک و نیم شایدم ۱ سال از شهر یکم دور شید و تو روستا بخاطر شغل همسر خونه کرایه کنید  همه وسایلاتونو میبرید یا مثلا ضروری  من اگه این خونه ای ک هستیمو خالی کنم پدرشوهرم میده کرایه دیگ راه برگشتی نداریم بخوایم برگردیم شهر  ولی من میخوام مثا تخت پیز ناهار خوری و همه ظرفانو نبرم در حد چن دست ظرف و وسایل لازم ببرم  از طرفی دودلم خونه روستا بزرگه و خالی دیده میشع بخدا گیر کردم فکرم مشغدله شما بودید چی میکردید

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه تو نری ؟؟؟

نه خیلی سعی کردیم انتقالی بگیره فعلا نمیدن گفتن چن ماهی طول میکشه از طرفی راه دور و خطرناک همسرم هرروز مجبور ۴ صب بره ۲ برگرده تا میرسه خونه ۵  دیگ خسته شده زمستونم ک داستانش جداس بعد  الان خونه کرایه کردیم ی ماهه ولی نرفتم دلم ب رفتن نیس خیلی دلم میگیره  اونجا فامیل دارم ولی کاش نداشتم هموت فامیل داشتنم تو یه محیط کوچیک خودش ی داستان جداس 

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
در حد ضروریات ببر خونه روستا که نباید پر و شلوغ باشه

شاید بیشتر اونجا باشیم  بالاخره کارش اونجاست خودمم نظرم همینه ولی خانواده شوهرم میگن همرو ببر اونجا خونه بزرگه نما پیدا میکنه فلانه بعد تو حرفاشون فهمیدم ک میخوان برا تفریح خیلی بیان اونور دو سه باری گفتن😶😶  

شاید بیشتر اونجا باشیم بالاخره کارش اونجاست خودمم نظرم همینه ولی خانواده شوهرم میگن همرو ببر اونجا ...

وقتی وسیله نبری نمیان

اونا میخوان هم خونه رو بدن اجاره هم رو سرت اوار بشن شما دیگه عقلت دست کی دادی

فقط مصرفی هارو ببر

اون روز مادرشوهرم میگفت  چهارتا ظرفو دوتا تخته منظور تخت و کنسول اینا بود میخوای بزاری ؟😔

دوست ندارم خونرو بدم حس میکنن دادنش کلا باعث میشه رراه برگشتی نباشه از طرفی میگم شاید بخوان بدن کرایه ولی خیلی دلم ب رفتن نیس چ برسه ب کل وسایلارد بردن 

وقتی وسیله نبری نمیاناونا میخوان هم خونه رو بدن اجاره هم رو سرت اوار بشن شما دیگه عقلت دست کی دادی

بخدا من امروزم بهشون گفتم میخوایم در حد ضروریات ببریم گفتن خودتون میدونید چن دیقه بعد گفتن ما نمیدونیم حیف اون اب و هواس ما هر پنجشنبه جمعه اونجاییم  مادرشوهرمم گفت نوه منو از من دور میکنید من میام  چن روزی میمونم بخدا میخوام سرمو بکوبم دیوار😔

بخدا من امروزم بهشون گفتم میخوایم در حد ضروریات ببریم گفتن خودتون میدونید چن دیقه بعد گفتن ما نمیدون ...

وقتی اومد رو نده

ظاهرا خودتون خیلی بی دست و پا هستین

اتفاقا شما پیش دستی کنید بگین ما اخر هفته ها میخواییم بیاییم خونمون

خونت رو خالی نکن دختر

بخدا دلم ب رفتن نیس  هزارتا دلیل منتقی میارم برا خالی نکردن خونم چون میدونم خالی کنم میدن کرایه و من امیدی ب برگشتن ندارم  این خونه باشه پشتم گرمه حداقل ی امیری دارم از طرفی میگم  اون خونه بزرگه شاید بدون تخا و میز ناهارخوریم واقعا زشت بشه دلم یجوریه ولی مامانم میگ نبر وسایلات داغون میشه خونه اینجام خالی نکن

وقتی اومد رو ندهظاهرا خودتون خیلی بی دست و پا هستیناتفاقا شما پیش دستی کنید بگین ما اخر هفته ها میخو ...

شوهرم بدون رودروایسی گفت  ولی اونا چن باری حرفشونو تکرارکردن .. 

خودم ادمی نیستم ک رک بگم حرفمو این رفتارم واقعا بده  ولی  خودم  دل خوشی ندارم شهرمو ول کنم برم حالا اینام شدن  یه غم دیگ 

شوهرم بدون رودروایسی گفت ولی اونا چن باری حرفشونو تکرارکردن .. خودم ادمی نیستم ک رک بگم حرفمو این ر ...

بیخیال بچگونه رفتار نکن ضروریات ببر یخچال هم دسته دوم بگیر با گاز ببر ک این خونت حفظ بشه

بیخیال بچگونه رفتار نکن ضروریات ببر یخچال هم دسته دوم بگیر با گاز ببر ک این خونت حفظ بشه

اره  همینکارو میکنم  ممنون عزیزم .‌.