2789
عنوان

تعر……ض بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6972 بازدید | 147 پست

چیکارت کرد دختر مگه میشه تو روز روشن زوری اینکارو کرد چرا گذاشتی اخه دلم وریش ریش کردی خدا کنه راست نگی

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

🙄😐

نه جیغی نه داد زدنی شیشه رم نتونستی بدی پایین🙄

مگه ماشینه چی بود که نمیتونستی قفل و باز کنی 😐

خونتون خارج شهره🙄

نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم دروغ باشه 

ولی اگه واقعیه سریعا به مادرت اطلاع بده و برو دکتر 

به پلیسم بگو حتما

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

چه راحت کارشو کرده رفته شما هم چ ریلکس

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

وای خدا برو پزشکی قانونی مدرک داشته باشی و تو خیابون های اطراف دوربین مداربسته شاید پیداش کردن نامزدت بعدا فکر میکنه ک تو بهش خیانت کردی حداقل مدرک و شکایت باشه نگه دختره فلان بود

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

شماره پلاکی چیزی از ماشین یادت نیست؟

اگه قصد شکایت داری قبل از اینکه حموم بری یا لبلس‌های اون روزت رو بشوری برو که ازشون بشه مدرک بردارن

و اینکه بجز شکایت و اینا حتما حتما برو روانشناس آسیب روحی که از این ماجرا دیدی حتما نیاز به درمان و تراپی داره لطفا این لطف رو در حق خودت بگن و این آسیب رو بدون درمان رها نکن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

پزشک قانونی حتما برو ...شماره پلاک یادت نیست؟دوستمون ک گفتن لباساتو در بیار بزار پلاستیک همین کار کن ...

از جاهای ک زخمه و مقاوم کردی  عکس بگیر حتی ببین شاید اثرات گوشتش زیر ناخنات باشه نشور ...ب مادرت کسی هم اطلاع بده 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

عزیزم تو الان بکارت نداری غصه نخور ولی برای شکایت اقدام کن ک نامزدیت بهم نخوره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1