2777
2789
عنوان

پوچی مطلق

1138 بازدید | 160 پست

ذهن و افکار خیلی تاریکی دارم

هیچ امیدی به چیزی ندارم و ذهن کاملا پوچی دارم

برای شما هم پیش اومده اینجوری بشید؟

بعدش حالتون اوکی شده؟

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد به خدا به ما کمک می‌کنه که متوجه بشیم ما موجودی نیستیم که بی هدف دربیار دنیا رها شده باشیم اینجاست که زندگی معنا می گیره و از پوچی بیرون می‌آید ناامید نمیشی چون میدونی تکیه گاه داری

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سلام اره واسه من پیش اومده تازه چن بار پیش اومده ینی بدشانسایی اوردم که دیگه گفتم کارم تمومه ولی درس ...

وضعیتم یجوریه که احساس میکنم به هر دری میزنم قفله

چجوری تونستید خلاص بشید ازش؟

توی یه مقطع برای همه پیش میاد 

وِلی قدرت ذهنو دست کم نگیر 

هرچیو که بیشتر بهش فکر کنی همون برات اتفاق میوفته 

فکر منفی قدرت ذهنو میگیره افکارتو پوچ میکنه دیگه نمیتونی امیدی به ایندهداشته باشی چون چشم انداز خوبتو افکار منفیت گرفته 

سعی کن مثبت فکر کنی 

خواسته هاتو توی فکرت پرورش بدی به خودت تلقین کنی که موفق میشی و موفقی 

اینده خوبی رو برای خودت تجسم کن و به مون فکر کن 

وقتی این فکرهارو پرورش بدی دنیا کاری میکنه که بهشون برسی 

امتجان کن چند هفته 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

راه خلاصی از پوچی به هیچی فکر نکردنه 

فقط افکارتونو تماشا کنید و فکر کنید دوتا ادم دارن تو ذهنتون دعوا میکنن و شما نگاه میکنید 

همین 

بعد در لحظه زندگی کنید و ببینید علاقتون چیه که به امید اون هرصبح بیدار میشید 

اگه دلخوشی ندارید پیداش کنید 

میدونم سخته ولی فعلا راه چاره همینه (:

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
من نا امید بودم و احساس سنگینی داشتم طر کتاب باز کردم سنگینی و جادو داشتم

منم همه بهم میگن جادو شدی

احساس میکنم به چیزی توی وجودم ازارم میده و سنگینی میکنه

درمان نشدید؟

منم همه بهم میگن جادو شدیاحساس میکنم به چیزی توی وجودم ازارم میده و سنگینی میکنهدرمان نشدید؟

چرا ینفر که خادم شاهچراغ و حضرت معصومه بود باطلش کرد راه ازدواجم باز شد آرامش گرفتم برکت اومد به زندگیم سر سری ازش نگزر پیگیری کن حتما

اعتقاد به خدا به ما کمک می‌کنه که متوجه بشیم ما موجودی نیستیم که بی هدف دربیار دنیا رها شده باشیم ای ...

خب پس چرا همه چی یکنواخت و راکده

چرا تغییری ایجاد نمیشه که حداقل دل خوش کنیم به اینکه یکی اون بالا حواسش بهمون هست؟