2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم که راضی شه

281 بازدید | 14 پست

من دانشگاهم رو باید اون شهری که نامزدم هست بخونم چون بعدا نمیتونم انتقالی بگیرم (شهرامون جداست) توی خوابگاه هم نمیشه برم باید خونه اجاره کنم تا موقع عروسیمون اگرم اینکارو کنم باید بابام بیاد همرام باهام زندگی کنه

حالا مامان بابام‌میگن ما که میخوایم پول اجاره و رهن رو بدیم  بیاین بهتون همین پولو میدیم برید خودتون خونه رهن کنین که بابامم جاش عوض نشه دیگه عقد و عروسی رو باهم بگیرین تالار و اینارو هم نصف نصف میدیم جهیزیه هم میدیم چونکه وضع مالی ما از خونواده نامزدم بهتره حالا مشکل اینجاست که نامزدم میدونم که قبول نمیکنه اگر نکنه که باید منتظر باشیم عقد کنیم بعدش وام ازدواج بدن بعدش عروسی بگیریم ک خیلی طول میکشه منم بلاتکلیف میشم برا درسم و اینا حالا چجوری بهش بگم ک راضی شه قبول کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تنها زندگی نکنی؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چرا نمیری خوابگاه ؟ بهترین‌گزینس . بزار شوهرت خودش به فکر خونه باشه . این طودی توقعش میره بالا . درس ...

نه نمیشه خوابگاه شرایطم جور نیست 

اینکه پدر مادرم بدن هم بعدا باید پس بدیم 

اون شهر که میری بزرگه ؟ خوابگاه متاهلی نداره ؟

اگر داره که برید خوابگاه متاهلی تا وقتی که عروسی بگیرید . این طوری با عجله هم عقد و عروسی رو با هم بگیری خوب نیست . 

با این وجود که هم از خانوادت دور شدی و هم یه دوره جدید رو شروع کردی و رفتی دانشگاه و هم همزمان به کار های خونه برسی و زندگیتو با شوهرت شروع کنی  سخته و شاید تحت فشار قرار بگیری . البته من نمیشناسمت نمیدونم میتونی مدیریت کنی یا نه .

ولی بزار از همون اول شوهرت خودش به فکر باشه. نظر شوهرت در مورد اینکه اونجا چجوری تا موقع عروسی زندگی کنی چیه ؟ 

نه نیست قبلا گفتم بهش گفتکه تو ب فکر غرور من نیستی

ببین براش اینطوری مطرح کن، اول عاطفی شو، بگو دلم میخواد کنارت باشم، تو بفکر دل من نیستی، علاقمو نمیفهمی، بعدش برو تو معادله مالی، بگو اینطوری وام ازدواج ها رو میگیریم و ماشین می‌خریم یا سرمایه گذاری میکنیم و  کلی تو زندگی جلو میفتیم، اون موقع صد برابر اعتماد به نفست میره بالا و... 

لزومی نداره به همه بگید پول پیش و بابات داده، 

ببین براش اینطوری مطرح کن، اول عاطفی شو، بگو دلم میخواد کنارت باشم، تو بفکر دل من نیستی، علاقمو نمیف ...

اتفاقا پدر مادرم گفتن هیشکی نمیفهمه حتی به پدر مادر خودش بگه از دوستاش قرض گرفته ولی در این مورد اذیت میکنه برا قبول کردن

اتفاقا پدر مادرم گفتن هیشکی نمیفهمه حتی به پدر مادر خودش بگه از دوستاش قرض گرفته ولی در این مورد اذی ...

ولی فکر میکنم از ته دلش راضیه ولی نمیخواد منتی سرش باشه و بیشتر اصرار کنی

ببین ما سال 94 عروسی رو نصف نصف گرفتیم، خانواده همسرم هرچی جمع شد برداشتن، خانواده من دادن به خودم، سال 95 براحتی خونه خریدیم با پس انداز و سودش و وام، کلی آدم جلو میفته، بیشتر مانورت رو این موضوع باشه

کجا اونکه از صفر شروع کنید، کجا اونکه یه ماشین اضافه داشته باشید