2777
2789
عنوان

شوهرم بین من وجاریم طرفدار جاریمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 69 پست
اون خوب میدونه اشتباه کرده و خودش داره عذاب میکشه

ولی خیلی این حرف مسخره اس چرا ادمی که اینجوری برخورد کرده باید اینجوری فک کنه؟اتفاقا برعکس اون آدم برا خودش و زندگی و زنش ارزش قائل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری؟

چون من آدم بشدت رکی هستم زیر حرف نمی‌مونم شده تو جمع صدنفره باشم جواب میدم مادرسوهرم می‌گفت نمیدم منم گفتم میگیرم ازت چهار سال کشید ولی گرفتم ازش اینقدر باهاش دعوا کردم بهش گفتم حق تو نیست مال پدرشوهر خدابیامرزمه حرص میخورد😂

کاش اینجوری بود تایه عمر بخاطر حرص خوردن ازدست کارهاش ام اس نمیگرفتممیخواست شاسی بخره یه مقدارکم داش ...

حقت رو بگیر وگرنه از شدت بدبختی کافر میشی

اینو وقتی میفهمی که بچه هات بزرگ بشن اونوقت اونا خودشون رو با بچه های جاریت مقایسه میکنن میکوبن تو سر شما 

یکاری بکن

حقت رو بگیر وگرنه از شدت بدبختی کافر میشیاینو وقتی میفهمی که بچه هات بزرگ بشن اونوقت اونا خودشون رو ...

موندم بخدا چیکارکنم .بخاطر ام اس حس دستامم کم شده ولرزش دارم وحالمم هی خراب میشه بخدا

میدونین من یاد گرفتم همیشه خوبی کردن به دیگران روزی میشه وظیفت که همیشه باید تو خوب باشی یاد گرفتم چون من خوب تا میکنم باهم خوبن بعد از این تصمیم گرفتم به هر کس اندازه ظرفیتش بها بدم الانم همسر شما باید اندازه ظرفیتشون باهاشون خوب باشه نه به هر نحوی الکی پشتشون بگیره  

ببخشید اخه انقدر اعصابم خورد شد از این داستان این جمله شمارو که خوندم اعصابم خوردتر شد ناراحت نشو

خواهش‌ میکنم عزیزم ،به نظرم این آقا جرات وایسادن جلوی خانواده ش‌ رو نداره 

جان و جهان من تویی   
موندم بخدا چیکارکنم .بخاطر ام اس حس دستامم کم شده ولرزش دارم وحالمم هی خراب میشه بخدا

به نظرم تا کسی خودش نخواد نمیشه کاری کرد منظورم همسرتون یا باید همش دعوا کنین که محیط خونه داغون میشه یا اینکه خودتون ادم قوی باشین و از حقتون دفاع کنین