2777
2789
عنوان

شوهرم بین من وجاریم طرفدار جاریمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 69 پست
الان هم چندروزه بامن حرف نمیزنه میگه چرا اعتراض کردی که ازحساب ما برداشت کردن به برادرم و زنشون برمی ...

زن ها همینن وقتی یکی ساکته میشه این یکی هم سلیطه باشه میگیم سلیطس ولی بنظرم سلیطه ها خوبن توام حسابش برس آروم نباش یعنی چی قهر کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هم چندروزه بامن حرف نمیزنه میگه چرا اعتراض کردی که ازحساب ما برداشت کردن به برادرم و زنشون برمی ...

خانوادش راست میگن البته ببخشیدا همسرت  خودش مشکل داره...

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

سردردشدم خدایی

خداصبرت بده

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
اگه پای دوتابچم وسط نبود یک ثانیه هم نمیموندم .چون توب دعوا شوهرم میگفت من یکی مثل زن داداشمو میخواس ...

عزیزم طلاق بگیری به نفع خودته چون ده سال دیکه به این نتیجه میزسی و ولی دیره

اگه پای دوتابچم وسط نبود یک ثانیه هم نمیموندم .چون توب دعوا شوهرم میگفت من یکی مثل زن داداشمو میخواس ...

دیر نیس بگو بفرما راه باز برو بگیرش

با اون پخمگیش حتما زن داداشش زنش میشد😏

خانواده شوهرت حق داشتن هیچی به شوهرت ندن. 

چون بنظرم یه تخته اش کمه البته ببخشید. ولی از صحبت‌هایی که میکنه مشخصه

چرا حس میکنم داری از تخیلاتت حرف میزنی و هدفت عصبی کردن کاربراست چون بشدت اینایی که گفتی دور از عقل و منطقه مگه میشه  یه آدمی که هیچی نداره از حسابش پول قسط برداشت کنن بعد اون صداش در نیاد تازه برادرشوهرت انقدر پولدار نتونسته قسط بده تو حسابش پول نبوده بعد تو حساب شوهر بی پول تو پول بوده برداشت کردن؟؟😐😐😐😐