2777
2789
عنوان

بیاید یه جوری رفتار کنید انگار هممون جمع شدیم خونه مادربزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 314 پست
اسم همکار بابام رحمت الله هسته🤭

ای تف به این بخت من 🤣🤣🤣هرچی گری گوری جلوی پای منه خاله اینم شانس من 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیلی پاشو برو اون قلیون رو چاق کن یه سینی چای هم بریز بیا.... جلدی ها.... تنباکو رو خوب خیس کن زود خ ...

باشه این زغال گردون کجای پس 

فقط وایسا عزیز قشنگ بخوابه وگرنه باز پامیشه قلیون از پهنا می‌کنه تو دهنمون

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
بعد کلی با بالش بزنم تو سرو کله هم وای خدا یادش بخیر 🥹

بالشت پرییی🥹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ا وا خاک عالم دایی هات صدای قل قل شو میشنون باز میخوای مثل اون شب رسوایی به پا کنی نصف شبی بیا بریم ...

اونام پایه ن... بگو خاله هم بره بیاره قلیونشو. سر اونام گرم شه به ما گیر ندن.. والا بعد سالی جمع شدیم حیفه بخوابیم. باز فردا پس فردا تو خونه تنهاییم باید بشینیم حسرت بخوریم.... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من خونه مامان بزرگم همیشه خدا بحث و جدل بود بعد همشون اعصابشون شخمی میشد منم شیطون .تیر خشمش منو میگ ...

ولی مثلا در دنیای موازی من یه خونواده با عشق و آروم دارم 

مهتاب  بابا جون صدام کرد بهم دوتا پول داد گفت بریم بستنی بخریم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
من خونه مامان بزرگم همیشه خدا بحث و جدل بود بعد همشون اعصابشون شخمی میشد منم شیطون .تیر خشمش منو میگ ...

وای مام همیشه دعوا داشتیم همشم زود می‌خوابیدن مارو نمیزاشتن سروصدا کنیم یادش بخیر 

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
صدای خرو پف کیه ؟ای بابا من خوابم نمیره

خرو پف خاله زهراته دیگههه😒😒

باشه این زغال گردون کجای پس فقط وایسا عزیز قشنگ بخوابه وگرنه باز پامیشه قلیون از پهنا می‌کنه تو دهنم ...

زیر تخت اشپزخونه ست. عزیز شبا سمعکشو برمیداره خیالت راحت

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

شانسش زده بدجور میگن داماد کارخونه داره خواهر ملک واملاک فراون داره میخان ماه عسل برن انتالیا

خواهر ما اگه شانس داشتیم کارخونه ادامس داشتیم نه که یه چپر چلاغ بیاد مارو بگیره

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
ای تف به این بخت من 🤣🤣🤣هرچی گری گوری جلوی پای منه خاله اینم شانس من

ولی خودش اقای زحمت کشه مشالا شماهم که زبون دارین میتونی چرخش کنی خاله 😂😂

چو ایران نباشد تن من مباد🇮🇷💚🤍❤️