ای تف به این بخت من 🤣🤣🤣هرچی گری گوری جلوی پای منه خاله اینم شانس من
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بعد کلی با بالش بزنم تو سرو کله هم وای خدا یادش بخیر 🥹
بالشت پرییی🥹
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ا وا خاک عالم دایی هات صدای قل قل شو میشنون باز میخوای مثل اون شب رسوایی به پا کنی نصف شبی بیا بریم ...
اونام پایه ن... بگو خاله هم بره بیاره قلیونشو. سر اونام گرم شه به ما گیر ندن.. والا بعد سالی جمع شدیم حیفه بخوابیم. باز فردا پس فردا تو خونه تنهاییم باید بشینیم حسرت بخوریم....
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
باشه این زغال گردون کجای پس فقط وایسا عزیز قشنگ بخوابه وگرنه باز پامیشه قلیون از پهنا میکنه تو دهنم ...
زیر تخت اشپزخونه ست. عزیز شبا سمعکشو برمیداره خیالت راحت
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....