2777
2789
عنوان

دعانویس

143 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.

ممنون میشم اگر دعانویس خوب بهم معرفی کنید.

یه مشکل خانوادگی داریم که یکی از اقواممون میتونه کمک کنه. اما  نمیخوام بهش رو بندازم و میخوام از طریق دعا به سمت خودم بکشمش تا مشکل رو باهاش مطرح کنم. جادو و طلسم و.... نمیخوام. یه دعا میخوام

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استادمرتضی‌خرسند خیلی ماهرن

بچه‌ برادرم را بعد از ۶۷ روز گم کردن به ما برگردوند 

هیچ ارگان عمومی و حتی خصوصی نتونست آریانا جونمون را پیدا کنه، یکبار زنگ زدیم به استاد و در کمال ناباوری و بهت و نامیدی گفت آریانا فلان جا هستش

اولش باورمون نشد چون یه شهر دیگه رو گفتن بخاطر دوری مسافت زیاد جدی نگرفتیم تا اینکه دوباره خودشون تماس گرفتن و فرمودند آریانا را میخوان بفروشند!!!

باور میکنید؟؟!!‌

همون لحظه داداشم و من و زنداداشم‌ رفتیم و صحیح و سالم آوردیم

به امام حسین ع قسم میخورم یک هزار تومان هم نگرفت 

چرا پشتش حرف می‌زنید آخه .

زنگ بزنید ببینید کی هستن تا متوجه بشید که این‌ها که یاوه گویی می‌کنند علف هرزن که طبیعتا همه جا هستند 

اینم شماره شون

۰۹۰۳۳۴۱۶۴۶۱

استادمرتضی‌خرسند خیلی ماهرنبچه‌ برادرم را بعد از ۶۷ روز گم کردن به ما برگردوند هیچ ارگان عمومی و حت ...

خدا رو شکر.... .

خیلی ممنون از راهنماییتون. خدا خیرتون بده. باهاشون تماس میگیرم. انشاالله جواب منم بدن و برام دعایی که صلاحم هست بگن. تهران هستن؟

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
یه دعانویس سرچ کن ببین زیر چندتا تاپیک تبلیع زده و چند نفر گفتن دروغه

چرا زر الکی میزنی اخه چند گرفتی شرفتو بذاری وسط

تو خودت تاپیک دعا نویس زدی کی از استادخرسندی تبریزی بد گفته؟؟!!!

استادمرتضی‌خرسندی‌تبریزی‌ بهترین و ماهرترین و با انصاف‌ ترین دعا نویس رحمانی‌ایران هستند