2777
2789
و خیلی از عوارض این واکسن ها میترسم ولی دکتر میگه لازم. مخصوصا از پوکی استخوان

درکنارش بهت شربت کلسیم نداد؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اول بوی عرقش عوض شد.بعدگفت سینم دردمیکنه بردم دکترگفت بلوغش شروع شده

نمی دونم بچه های ریزه ما چرا بلوع زودرش گرفتن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم بچه های ریزه ما چرا بلوع زودرش گرفتن

نمیدونم والامنم فکرشو نمیکردم دخترم به این زودی بلوغش شروع بشه

انقدر ناراحتم چرا باید تو این سن به بلوع برسه تازه میخواد بره کلاس دوم

عیبی نداره ماشالله درشته بچت

حالا بچه ما ک ۹ ساله هست سن استخوان ۷ سال زدن، این زور داره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

درکنارش بهت شربت کلسیم نداد؟

نه اصلا فقط گفت سه دوز بزن آزمایش بده بعد سه ماه بعد ببینم اگه اوکی بود آمپول ها رو بکنیم ۳ ماه یکبار. تازه گفت شربت ویتامین هم بهش نده خودش عامل بلوغ زودرس

نه اصلا فقط گفت سه دوز بزن آزمایش بده بعد سه ماه بعد ببینم اگه اوکی بود آمپول ها رو بکنیم ۳ ماه یکبا ...

به دخترمن کلسیم دادگفت این امپول هاباعث پوکی استخوان میشه

الان دو ماهه استخوان هاش تق تق میکنه مخصوصا مچ دست چپش. میتونم اسم دکتر دخترتون بپرسم؟

محمدزمان زمان‌پور، فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان

دخترم ۸سال ۱۰ماهشه خیلی لاغره قدشم کوتاه ترازهم سن هاشه.علایم بلوغ داشت بردم دکترگفت بلوغش شروع شده ...

عزیزم بالای ۸ سال که دکترا میگن شروع بلوغ طبیعی و زودرس نیست، دکتر چرا آمپول تجویز کرد ؟!! قد دخترتون چند سانته ؟  

سن استخوانی دخترتون چند ساله ست ؟ 

از چند سالگی سینه ش جوانه زد؟

عزیزم بالای ۸ سال که دکترا میگن شروع بلوغ طبیعی و زودرس نیست، دکتر چرا آمپول تجویز کرد ؟!! قد دخترتو ...

دخترمن قدش بلندنیست دکترگفت خیلی بشه میشه ۱۵۳الان قدش ۱۲۷وزنش ۲۲ عکسشو هنوز نبردم

دخترمن قدش بلندنیست دکترگفت خیلی بشه میشه ۱۵۳الان قدش ۱۲۷وزنش ۲۲ عکسشو هنوز نبردم

دختر منم هشت سال و نیم که بود سینه ش جوانه زد قدش ۱۲۷ بود و وزنش ۲۴ دکتر گفت باید توقف بلوغ بزنی ، نزنی نهایت میشه 148

ولی یه دکتر دیگه ای گفت نزن و بزار روند طبیعی پیش بره 

منم دیگه نزدم ، دیگه نمی‌دونم تصمیم درستی بود یا نه 

سن استخوانی دختر منم بین 10و نیم یازده سال بود که جلو بودن سن استخوانی خوب نیست 

یعنی دکتر شما قبل اینکه سن استخوانی رو ببینه آمپول توقف نوشت ؟ 

دختر منم هشت سال و نیم که بود سینه ش جوانه زد قدش ۱۲۷ بود و وزنش ۲۴ دکتر گفت باید توقف بلوغ بزنی ، ن ...

بله نوشت چون هم سینش درحال جوانه زدن بودهم بوی عرقش عوض شده بود موهای بدنشم هم پرپشت ترشده بود.زیربغلشم یکی دوتارکرکی دراورد گفت این ۳ماه روبزن بعدعکس ودخترت روبیارچک میکنم بعدتصمیم جدیدمیگیره.من نمیخوام تواین سن پریودبشه اخه چطوری خودشو جمع کنه.منم تا۱هفته حالم خیلی بد بود نمیدونستم چه تصمیمی بگیرم اما بعدکلی تحقیق ومشورت تصمیم گرفتم بزنه.ان شالله که خیره

بله نوشت چون هم سینش درحال جوانه زدن بودهم بوی عرقش عوض شده بود موهای بدنشم هم پرپشت ترشده بود.زیربغ ...

انشاالله خیره عزیزم ، امیدوارم دخترامون به موقع و به وقتش پریود بشن گناه دارن به این زودی 

منم خیلی فکرم درگیره دیگه توکل کردم به خدا