2789
عنوان

نشخوار فکری

83 بازدید | 11 پست

خیلی عذابه یهویی آنقدر شدیده حالم بد ميشه 

همش کارامو خودمو زیر سوال میبرم فکر می کنم مدام تو سرم میچرخه چقدر آدم بیخود منزوی هستم همش فک می کنم ساکت ولی میدونم درست نیس اما ته قلبم نه خیلی قالبه 

چه کنم خلاص شم فعلا میرم تراپی ولی همش دارم من حرف می زنم زنه هیچی نمیگه یه راهکار بدین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با خودت حرف بزن جلوی اینه یا چه میدونم تخلیه کن ذهنت رو 

یه جا یادداشت کن چیزایی که ذهنت رو درگیر کرده بعد به خودت قول بده در مورد این موضوعا فقط با روانشناست و موقع تراپی صحبت کنی 

ما

با خودت حرف بزن جلوی اینه یا چه میدونم تخلیه کن ذهنت رو یه جا یادداشت کن چیزایی که ذهنت رو درگیر کرد ...

برا من اینشکلیم همش فکر می کنم دیگران از من خوششون نمیاد همش فکر می کنم دیگران منو اسکل بچه می بینن خیلی دلم میخواد به هیچی فکر نکنم و بی دغدغه باشم ولی امونمو بریده نمیذاره با کسی دوست شم 

برا من اینشکلیم همش فکر می کنم دیگران از من خوششون نمیاد همش فکر می کنم دیگران منو اسکل بچه می بینن ...

منم اینجوریم شاید دلیلش درونگرا بودنم باشه چون زیاد حرف نمیزنم بیشتر ذهنم فعاله و با جزئیات به همه چی فکر میکنم....

ما

منم اینجوریم شاید دلیلش درونگرا بودنم باشه چون زیاد حرف نمیزنم بیشتر ذهنم فعاله و با جزئیات به همه چ ...

من قبلا درون‌گرا نبودم ولی از زمان کرونا و یه سری اتفاقای دیگه اینجوری شدم

درونگرا بودن ذاتیِ 

از بدوتولد تعیین کننده شخصیتته که یا برونگرایی یا دروانگرا تغییر پذیر نیست !

شاید میانگرایی شما 

چون گاهی اجتماعی و گاهی منزوی میشی گاهی خودت رو دوست داریی گاهی خودت رو تجزیه تحلیل میکنی 

گاهی خیلی فکر میکنی گاهی بی خیالی 

ما