2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

143 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من هر وقت خانواده شوهرم میان خونمون وقتی میرن بی دلیل رفتار منو همسرم نسبت به هم سرد میشه از هفته پیش هم که اومدن و رفتن همینطور شدیم امروز تولدمه شوهرم اصلا ب روی خودش نیاورد تا ساعت 12که همه بهم زنگ زدن تبریک گفتن آقا یادش افتاده یک هفته است محل من نمیزاره شب که میخواستم بخوابیم پشت شو‌بهم می‌کنه می‌خوابه بعد امروز چند تا 50تومتی داغون  دستش گرفته بده بهم منم گفتم نمی‌خوام من محبت شو‌میخوام آغوش همسرم و می‌خوام نه پولش شو صدبار هم گفتم بهش بعد یک هفته بی محلی حالا پول بهم میده از صبح تا الان بی اختیار همش گریه میکنم آقا هم فوتبال میبینه مثلاً تولدمه نه کیکی نه شاخه گلی 

من احمق هر وقت ببینم تو خودشه چقدر بوسش میکنم نوازشش میکنم که احساس نکنه تنهاست این اصلا براش مهم نیست تمام زندگی و ب نام من کرده خونه و جفت ماشین ها ولی برای من مهم نیست من محبت و نوازش می‌خوام حتی تو رخت خواب هم محبت کردن بلد نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چی میگه؟

میگه من این مدلی ام همین ک هر چی میخوای برات تهیه میکنم محبته میگم من آغوش تو رو می‌خوام یکی دو هفته خوب میشه دوباره یادش میره ب قرآن تو خونه کلا همیشه سایلنت خسته شدم از این شرایط من خودم خیلی اجتماعی و اهل حرف زدن و معاشرتم

میگه من این مدلی ام همین ک هر چی میخوای برات تهیه میکنم محبته میگم من آغوش تو رو می‌خوام یکی دو هفته ...

میفهمم سخته واقعا. بگو عزیزم ما اومدیم تو زندگی مشترک برای تامین نیازهای همدیگه باید انعطاف نشون بدیم تو با یه کلمه محبت آمیزت میتونی منو اینقد خوشحال کنی چرا ازم دریغ میکنی؟ 

اگه کوچکترین کار مثبتی ازش دیدی به شدت تشویقش کن و واکنش نشون بده. 

کارهای مادی ش رو هم پس نزن عزیزم. حتما تشکر کن. 

نیکو صدام کنید❤️

میفهمم سخته واقعا. بگو عزیزم ما اومدیم تو زندگی مشترک برای تامین نیازهای همدیگه باید انعطاف نشون بدی ...

بخدا همه این راه ها رو رفتم فایده نداره فقط امروز بود ک پول و ازش نگرفتم از بس دلم پر بود من شب تولدش بغلش میکنم کلی تبریک و ماچ و بوسه و کادو و کیک و تزیین خونه وهر کاری فکر کنی میکنم تا خوشحال بشه بعد دیشب پشت شو‌ب من کرد خوابید خیلی برام گرون تموم شد تا صبح گریه میکردم حالم اصلا خوب نیست 

بخدا همه این راه ها رو رفتم فایده نداره فقط امروز بود ک پول و ازش نگرفتم از بس دلم پر بود من شب تولد ...

عزیزم چقدر سخته. متاسفم واقعا خیلی سخته شریک زندگیت نیازهاتو نبینه. 

نیکو صدام کنید❤️