2777
2789
عنوان

شوهر شما هم چیزی تعریف نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد ها شخصیتشون همینه مردها دیداری اند زن ها گفتاریما بیشتر حرف میزنیم اونا اهل صحبت نیستنمردی ک حرف ...

ولی خودش یه چیزی بشنوه میاد میپرسه 

منم از ب بسم الله میگم

برای خوشبختیم صلوات بفرستید  
چرت و پرت

درست صحبت کن

وقتی سواد نداری حرف نزن

کتاب رازهایی درباره مردان باربارا دی آنجلیس رو 

بخون تا درکت از حرف های من بره بالا

لابد ۱۶ سالته

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
مثلا خالش مریض شده رو به من نگه فردا مامانش نمبگه این چه بی ادب حال خواهر منو نپرسید؟؟

اگه مامانش همچین چیزی گفت بگو ببخشید من اطلاع نداشتم. همینقدر ساده. 

نیکو صدام کنید❤️

شوهر منم اینطوریه پارسال باباش افتاده بود سرش بخیه خورده بود اصلا بمن نگفت گفتم خب باید میگفتی زنگش ...

🙄ای بابا....

خودمم میدونم هر چی بیشتر اصرار کنم بدتر میشه ولی دیت خودم نیست

برای خوشبختیم صلوات بفرستید  
نمیگه که تو دلش میگه

باور کن اگه بخوایم نگران چیزایی که آدما تو دلشون در مورد ما میگن باشیم سنگ رو سنگ بند نمیشد. 

هیچی از رابطتت با همسرت مهم تر نیست عزیزم. 

نیکو صدام کنید❤️

درست صحبت کنوقتی سواد نداری حرف نزنکتاب رازهایی درباره مردان باربارا دی آنجلیس رو بخون تا درکت از حر ...

من سوادم اتفاقا از شما بیشتره بعدم چرت و پرت مربوط به حرف شما بود نه خود شما. هرجا از این به بعد شنیدی میگن مردا اینجورن زنا اونجوری کلا فرار کن. ادما کلا سه دسته میشن فرقیم نداره زن باشن یا مرد. من خودم بصری ام و کلی مرد میشناسم شنیداری یا لمسین . ربطی نداره چون فلانی مرده حتما بصریه. این حرفا مال خیلی وقت پیش بود بعدم برای به دست اوردن اطلاعات فقط به نظریات یک نفر اکتفا نکنین

🌱ᥫ᭡بیخیال از هر خیال🌱ᥫ᭡ ‌
ولی خودش یه چیزی بشنوه میاد میپرسه منم از ب بسم الله میگم

اشتباه  میکنی 

منم  دیدم  نمیگه  منم نگفتم  یه وقتایی  میفهمید فامیلم یه هفته  مسافرت انچنانی  بوده  و  بعدها عکسش و میبینه 

با تعجب میگه  اا کی بوده   کجا بوده پس چرا من نفهمیدم 

ولی  یه نکته ای هم داره  همینقدر که من از خانوادش نمیدونم 

خانوادش هم  سر سوزن از مسائل خانواده من هم خبر دار نمیشن   

.