آسمانsky مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 85 عنوان کیا تجربه بارداری با آی وی اف داشتن 91 بازدید | 7 پست اونایی که تجربه بارداری با آی وی اف داشتن،بچه ها ما مثل بارداری عادی هستیم؟من الان دوماهمه ولی اصلا از خونه بیرون نیومدم تاحالا،فعالیت های عادیمو میتونم انجام بدم توخونه؟ شب نشینی،پارک رفتن و...،اینا انجام میدادید؟ 1403/06/02 | 19:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسر_امیر_هستم عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 5200 گلم ربطی سوالم ربطی به تاپیکت نداره شما قبل از ای وی افآی یو آی کرده بودین؟ .
آسمانsky مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 85 گلم ربطی سوالم ربطی به تاپیکت نداره شما قبل از ای وی افآی یو آی کرده بودین؟ ن عزیزم تجربه آی یو آی ندارم
هورادلبر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 361 من آی وی اف کردم ولی فعلا نشدهاصولا تا سه ماه خیلی نباید کارای سنگین و کلا خطری انجام بدی بعدش دیگه آروم کاروتو میکنی دیگه
آسمانsky مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 85 من آی وی اف کردم ولی فعلا نشدهاصولا تا سه ماه خیلی نباید کارای سنگین و کلا خطری انجام بدی بعدش دیگه ... ایشالا مثبتیکارای سنگین نمیکنم اصلا ولی واقعا کلافه شدم از خونه نشینی،در حد یه خونه مامان رفتن یا توی پارک رفتن،نمیدونم میتونم یا نه
هورادلبر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 361 ایشالا مثبتیکارای سنگین نمیکنم اصلا ولی واقعا کلافه شدم از خونه نشینی،در حد یه خونه مامان رفتن یا تو ... عزیزم منظورم این بود که نشد دوباره باید برم شما که بارداری برای منم دعا کن❤️حالا یه ماه هم بذار بگذره بعد کم کم روال عادی زندگیتو ادامه بده
آسمانsky مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 85 عزیزم منظورم این بود که نشد دوباره باید برم شما که بارداری برای منم دعا کن❤️حالا یه ماه هم بذار بگذر ... عذر میخوام فک کردم الان انتقال دادیدانشالا که سری بعد جواب میگیرید من همیشه سرنماز برای خانومایی ک تو مسیر آی وی افن دعا میکنم چون خودم کشیدم واقعا میدونم چقدر مسیر سختیهانشالا خدا جواب صبرمونو با یه نتیجه ی شیرین میده و همه اون دردا یادمون میره
هورادلبر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 361 عذر میخوام فک کردم الان انتقال دادیدانشالا که سری بعد جواب میگیرید من همیشه سرنماز برای خانومایی ک ... ممنون عزیزمالهی آمین🌹🌹🌹