2777
2789

سلام من بی بی چک هام نشون نمی ده باردارم یا نه ازمایشم همون دو روز اول که انداخته بودم عقل منفی شد می‌خوام بدونم کسی تجربه دیر مثبت شدن داشته.اهه سونو گرافی هم دیروز انجام دادم از شکمی گفت نه کیست دارم نه تنبلی تخمدان که بخواد پریودمو عقب بندازه امروز ده روز عقب انداختم کسی بوده به ده روز بی بی چکش مثبت بشه 

خدایا ممنون که کادو تولد بهم نی نی دادی  

منم نزدیک ده روزه عقب انداختم جرات بی بی چک گذاشتن رو ندارم و یه هفتست دل درد پریودی دارم ولی خبری نیست😣

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نزدیک ده روزه عقب انداختم جرات بی بی چک گذاشتن رو ندارم و یه هفتست دل درد پریودی دارم ولی خبری ن ...

من هم مثل شما علایم پریودی داشتم چند روز پیش یکی دو روز آروم تره

من هم مثل شما علایم پریودی داشتم چند روز پیش یکی دو روز آروم تره

من هر روز درد پریودی رو دارم و نمیاد من تنبلی هم دارم عقبم مینداختم ولی دردی چیزی نداشتم این ماه میبینم سر موعدم دل دردام شروع شده حتی خلق و خوم هم عوض شده ولی پری نمیاد😣

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

من بی بی چک هامم مسخرم کردن اون چند روز پیش زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت دوباره زدم منفی شد رفتم سونو گرافی گفت فقط اندرومتر زخمیم شده سابقه نداری گفتم نه همیشه 8بوده رفتم سونو

رفتم دکتر برام سونو بنویسه گفت بیست و روز می‌کشه تا آزمایش و بی بی چک مثبت بشه 21رپز بعد از لقاح من تازه یکم مرداد پاک شدم الان یه ماه پاکم شایدم لقاحم دیر بوده اگه وسط سیکل یا آخر سیکل باشه باید حالا صبر کنم دوباره بی بی چک بزنم نمیدونم والا دیونه شدم آخه نه کیست نه تنبلی هیچی نداشتم که بخوام بگم به این دلیل پریودم عقب افتاده من دو روز به موعدم هم لک بینی داشتم قطع شد روز موعد 

رفتم دکتر برام سونو بنویسه گفت بیست و روز می‌کشه تا آزمایش و بی بی چک مثبت بشه 21رپز بعد از لقاح من ...

ببخشید شما اونموقع که عقب انداختین باردار شدین منم الان ۱۲ روزه عقب انداختم بی بی چکام بعد ۵ دیقه خط کمرنگ میفته بعد ۸ روزم رفتم ازمایش گفت ۴ روز دیگه بیا میترسم کیست باشه

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ