2777
2789

زود زود خسته میشم 

بیرون نمیرم

کارای خونه رو با زمان طولانی و به سختی انجام میدم 

یکدفعه بی دلیل استرس و اضطراب میگیرم و مدام ببخشید بالا میارم 

زود عصبی میشم 

و گریه و ....

خیلی با خودم کلنجار رفتم که بگم نه من حالم خوبه ولی حالم خوب نیست واقعا 

هیچکس حواسش به من نیست 

نمیدونم خودم چطوری میتونم به خودم کمک کنم 💔

اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب دستته بزار زمین یه تراپیست خوب پیدا کن. این از همه ی کارها واجب تره. بعدش یه روتین ساده و قابل انجام واسه خودت درست کن. مثلا

صبح از خواب بیدار میشم

مسواک میزنم

یه لیوان آب میخورم

موهامو شونه میزنم

اگه این اسونه بهش ورزش اضافه کن که خیلی تاثیر مثبتی داره ولی اگه برات سخته خودتو سرزنش نکن. گاهی اینقدر سخت میشه که یه دوش ساده گرفتنم غیرممکن به نظر میاد. خودتو سرزنش نکن. خودتو ببخش و خودتو بغل کن. به خودت زمان بده. مراقب خوابت باش هر مشکل روحی با بی‌خوابی شدیدتر میشه. مراقب تغذیه ت هم باش همه ی وعده به زورم شده یه چیزی بخور. 

نیکو صدام کنید❤️

نمیشه با چندتا علائم نظر داد ممکنه فشاری، کمخونی ای، کمبود ویتامینی چیزی باشه!

افسردگی رو باید روانشناس تشخیص بده.

اگه مثبت بود رواندرمانی. و لازم هم بود درکنارش دارودرمانی. ک این دوتا مکمل هم ان و باید صبور بود. ورزش و مصرف بعضی مواد غذایی هم مود آدمو میاره بالا 

کتابای خودیاری هم میتونن موثر باشن

باز بستگی به شدتش داره.

دائم الخسته‌.

آب دستته بزار زمین یه تراپیست خوب پیدا کن. این از همه ی کارها واجب تره. بعدش یه روتین ساده و قابل ان ...

چقد زیبا گفتی همش کاملا علمی و درست

روانشناسم اگر بره همینا رو میخواد بش بگه

کم خوابی 

یا زیاد خوابیدن

افزایش یا کاهش وزن

دوری کردن از مردم 

گریه 

احساس غم 

ریزش مو

بی انگیزه 

و....

اینا رو داری یعنی افسرده ای ولی مهم نیست 

فکر میکنم افسردگی خیلی شدید نداری به مرور زمان و با درست شدن مشکلات افسردگیت از بین میره ولی یه تست بده آنلاین تو گوگل بزن اگه برات زد شدید برو دکتر 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

نمیشه با چندتا علائم نظر داد ممکنه فشاری، کمخونی ای، کمبود ویتامینی چیزی باشه!افسردگی رو باید روانشن ...

اخه من چندسال پیشم یه جلسه تراپی رفتم بهم گفت اضطراب داری حتما واسه درمانش بیا پیشم ولی نرفتم الان بیشترین مشکلم با اضطرابمه که یهو بی دلیل استرس دارم خیلی شرایط بدیه چون هیج جوره آروم نمیشم تا چندین ساعت 

دقیقا همه چی برام سخت شده

هیچ عیبی نداره. کاملا طبیعیه. من درکت میکنم. ولی یه چیزی در درون تو هست که اومده تو نی نی سایت و تقاضای کمک کرده مگه نه؟ با کمک همون بلند شو و همین کارایی که گفتم رو انجام بده. نجات بده خودتو. اگه احتیاج به استراحت داری و واسه همه چی خسته ای هیچ عیبی نداره. استراحت کن. ولی خودتو رها نکن عزیزم. ❤️

نیکو صدام کنید❤️

اخه من چندسال پیشم یه جلسه تراپی رفتم بهم گفت اضطراب داری حتما واسه درمانش بیا پیشم ولی نرفتم الان ب ...

خب همون

ممکنه اصن مشکلت اضطرابت باشه ک داره خودشو ب این شکل نشون میده!

تراپی یکی دو روز نیس. معجزه هم رخ نمیده یهو. یه رونده ک باید طی ش کرد حالا ممکنه این روند یک سال باشه، دو سال باشه هرچقدر..

حالا نمیدونم اوضاعت دقیقاً چ جوریه ولی ممکنه داروهم لازم باشه. شایدم همون رواندرمانی کفایت کنه. ورزش هم ک خیلی کمک کننده ست.

درکل حتماً پیگیر باش و تو این وضعیت خودتو رها نکن..

دائم الخسته‌.