2777
2789

متوجه شدم همسرم سه ماهه با کسی تو رابطه ست و انگار عاشقش شده 

رابطش با منی که زنشم خوب نیست نه کوچیکترین احساسی بینمون رد و بدل میشه نه همخوابی داریم. از اولم اینطور بود

الان سه ماهه عاشق یه دختره شده نمیدونه من میدونم شماره دختره رو از گوشیش برداشتم  به دختره زنگ بزنم؟ دعوا راه بندازم؟

اینم میدونم اگه داد و بیداد راه بندازم همسرم طرف منو نمیگیره طرف اون دختره رو میگیره امروزم تو چتاش فهمیدم واس دختره ۳تومن پول زده 

موندم چیکار کنم🤦

همیشه هم بهم میگفت من بخاطر بچمون باهات موندم اگه نمیخوای برو مهریتم تا اخر بهت میدم

اینکه مهریه میده پس خودتو از اون جت بکش بیرون  ول کن این خیانتکار. 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا نمیری یقه شوهرت رو بگیری؟مقصر اول ماجرا شوهرتهنمیگم دختره مقصر نیست ولی دعوا کردن باهاش هیچ ف ...

چیزی که متوجه شدم دختره قبول نمیکرده همسرم هفت هشت ماه منت کشی کرده حتی خواهرشوهرم رفته با دختره حرف زده گفته برادرم زنشو نمیخواد عاشق تو شده

از چت های شوهرت فیلم بگیر داشته باش . بدون  اینکه بهش بگی برو مهریه ات رو اجرا بزار و فکری به حال خودت بکن .

کسی که عاشق هست رو نمیشه با توپ و تشر  غیر عاشقش کرد. دله دیگه رفته و خیانت براش عادی شده .

حسی هم که بینتون نیست دیگه حالا گیریم چهارتا فحش به خانمه دادی آخرش کی چی ؟ این نه یکی دیگه .

دمت رو بزار  رو کولت و برو با آرامش زندگی کن 

این نیز بگذرد .....
تو چرا نمیری یقه شوهرت رو بگیری؟مقصر اول ماجرا شوهرتهنمیگم دختره مقصر نیست ولی دعوا کردن باهاش هیچ ف ...

وقتی شوهره میگ برو بهش چرا بره یقه بگیره کسی که خودشو زده به نفهمیرو نمیشه درست کرد فقط خدا تمام دردای عالمو بکنه تو جون این دخترایی که نفر سوم رابطه ها میشن الهی امین 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
وقتی پسر مجرد هست چرا وارد رابطه با آدم متاهل میشنننننن

شوهر منم مقصره دست از سرش برنمیداشته چندین ماه منت کشی طرفو کرده عوظی 

یه عالمه هم فهمیدم تو این مدت واس دختره پول خرج کرده