2777
2789
عنوان

آمپول بتامتازون هفته 28

19930 بازدید | 9 پست

سلام
من سرویکسم کوتاهه هفته 21 شده بود 28 میلی که چون دهانه رحمم هم چند میل باز بود نشد سرکلاژ کنن چون کیسه آب پاره میشد.
خلاصه با استراحت مطلق الان هفته 29 هستم خدا رو شکر.
ولی از همون هفته های 22 اینا انقباضات و درد رحم داشتم روزی چند بار . که یه هفته بود که مدت انقباضاتم طولانی و دردهام شدید شده بود. بچه هم چرخیده بود و سرش پایین بود و خیلییی به لگن و دهانه رحمم فشار میاورد. تا دیروز فکر میکردم حتما تا یه هفته دیگه زایمان میکنم از بس فشار میداد و انقباضات داشتم با وجود اینکه آمپول پرولوتون میزنم و قرص هیوسین میخورم بازم انقباض دارم.
دکترم آمپول بتامتازون واسه تشکیل ریه داد و منم زدم.

اما الان جنینم چرخید باز افقی شده فشار از روی لگن و دهانه رحمم برداشته شده و خیلی احساس راحتی میکنم.

اگه زودتر از موعد به دنیا نیاد ، تکلیف ریه ش که زودتر کامل شده چی میشه ؟؟؟ چه عوارضی داره این آمپول زودتر از موعد که زدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول حرکات جنینم رو بالا احساس میکردم. یهو احساس کردم که رفته پایین و داخل واژن فقط حرکت میکنه و وقتی میرفتم دستشویی احساس میکردم داخل واژنم مثل قبل خالی نیست و پرُتر شده. خودم رفتم دکتر گفتم چنین احساسی دارم و فکر میکنم شرایط فرق کرده. سونو واژینال کرد و گفت بله حدست درسته و دهانه باز شده و طولش هم کوتاه بود. 

البته توی سونوی آنومالی که هفته 18 دادم طول سرویکس برام ننوشته بود و منم اصلا نمیدونستم که چیز مهمی هست. شاید از همون موقع ها کم شده بوده باشه. توی سونوی ان تی 35 میلی بود. ضمن اینکه من توی خواب خیلی انقباضات دارم و اصلا دست خودم نیست. این انقباضات زودهنگام خودش باعث این مشکلات میشه.
و اینکه مراعات غذایی هم نکردم. 2 تا آناناس خوردم (نمی دونستم دهانه رحم رو نرم و باز میکنه و القای زایمان میکنه واسه بیشتر افراد) و یه هفته رعایت غذایی نکردم ادویه های ممنوعه مثل زیره و دارچین و اینا خوردم فکر میکنم اینا هم خیلی تأثیر داشته. البته نمیدونستم که نباید بخورم.

سلام عزیزم منم هفته ۳۲ هستم یه ماهی هست درد واژن و احساس فشار روی واژن دارم جوری که نمیتونستم به راحتی تو خواب پهلو به پهلو بشم از شدت درد 

یا موقع نشستن و پاشدن درد شدید داشتم

برای معاینه که رفتم دکترم شکممو لمس کرد گفت سفته درد هم داری؟ گفتم اره درد واژن

واسم امپول بتا نوشت و قرص ایزوکسوپرین و ۴ تا امپول پرولوتون هفته ای یدونه

دیروز که امپولو زدم کل دردای واژنم رفته حالا نمیدونم بازم شروع بشه یانه 

میخاستم بدونم شما به موقع زایمان کردی ؟ چند هفته؟

و اینکه دردایی که داشتین کلا دیگه قطع شد؟

ممنون میشم بگین