2777
2789

از فردا باید داستان دانشگاه رفتن کتابهاش خرجهاش و سرکار رفتنش گوش کنیم اینقدر از برادرهاش تعریف کرد که وقتی میبینم حالت تهوع میگیرم حالا داستان جدید شروع شد کلاس گذاشتن های خانم

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی آدما واقعا رفتارشون خیلی زشته شغل هر کسی به خودش ربط داره پز دادن برای چیه واقعا آدمایی که پز میدن یه جایی شکست میخورن

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

شما هم چندبار با روی گشاده بگو مبارکش باشه خیلی خوبه آفرین دیگه پیشت نمیگن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بعضی ها بلدن از ی چیز معمولی افه و کلاس بسازن برای خودشون. همسر منم دبیر هست ولی دریغ از ی ذره غرور. همش تواضع. بعد بچه دختر خاله ی همسرم فرهنگیان قبول شده. اینقدر جلوی ما پز داد و کلاس گذاشت که ی وقت شک کردیم نکنه ما تحصیلات نداریم و فقط اینا دارن. مادرشوهرم که از وقتی اون پسره قبول شده میگه آقا سید علی!!!!!!