2777
2789

خیلی جاها رفتن خواستگاری اما بهش دختر ندادن 

💔💔غرورم خرد شد 

من چرا جواب مثبت دادم اخه 

بخاطر خانوادش خودش هیشکی بهش دختر نمیداده

من عین گاو نفهمیده .تحقیق نکرده مثبت دادم 

عین این دخترای سن بالا و ترشیده... 

محیطی که شوهرم توش بزرگ شده ( خانوادش) اصلا محیط مناسبی نیست. بخاطر همون....

یه حس و حال بدی دارم 

و اینم بگم که شوهرم بهم گفته بوده خیلی براش خواستگاری رفتن پدرو مادرش اما خودش نمیرفته.. نمیدونم راس میگه یا دروغ 

خلاصه حالم بده

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ازدواج سنتی روالش همینه دیگه

چن تا جا میرن،یا همو پسند میکنن یا نمیکنن

حالا یا خانوم نمیپسنده یا آقا

کاملا عادیه

خود شما خواستگار نداشتی ینی؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان این مساله چرا مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوهرت مرد بدیه؟

مرد بدی نیست اما خانوادش فرهنگشون خوب نی

و 

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

در مورد ازدواج سنتی همون جور که برای دختر خواستگارهای زیادی میاد برای پسر هم خواستگاری افراد زیادی میرن. الزاما معنی ش این نیست که بهش دختر ندادن. ممکنه پسره خوشش نیاد. به هر حال خواستگاری سنتیه و تازه هم رو میبینن.

خب ازدواج سنتی روالش همینه دیگهچن تا جا میرن،یا همو پسند میکنن یا نمیکننحالا یا خانوم نمیپسنده یا آق ...

چرا اما اکثرا از سمت من منفی بود جواب 

نه اینکه من منفی بشنوم از طرف

در مورد ازدواج سنتی همون جور که برای دختر خواستگارهای زیادی میاد برای پسر هم خواستگاری افراد زیادی م ...

خانواده دختر میگفتن که بهش منفی دادن

چرا اما اکثرا از سمت من منفی بود جواب نه اینکه من منفی بشنوم از طرف

خب دیگه

اونم مث شما

قرار نیست اولین جایی که میرن دختر بهشون اوکی بده

و در کل جواب منفی به این علت نیست که طرف آدم بدیه،گاهی به این دلیله که به دل هم نمیشینن،یا تفاهم ندارن،یا معیاراشون جور نیست با هم،یا اصلا از ظاهر طرف خوششون نمیاد که اینم کاملا سلیقه ایه...

انتخاب همسر کار آسونی نیستش

ممکنه مثلا شما با ۱۰ نفر بری تو اتاق صحبت کنی،۹ تاشون رد شن ۱۰ امی رو ولی بپسندی.اینا عادیه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چرا اما اکثرا از سمت من منفی بود جواب نه اینکه من منفی بشنوم از طرف

حالا مطمئنی راست میگن ؟؟ بعضیا الکی میگن فلانی دخترمو میخواس ندادم ! یکی نیس بگه خانم بی فرهنگ اومده که اومده جار زدن داره ؟ فقط بیشعوری خودتو نشون میده 

خانواده دختر میگفتن که بهش منفی دادن

بعدم اسی 

اونیکه برا تعریف دخترش ؛ از خواستگاری رفتن همسر شما مایه میذاره بدون که همسرتو بالا و عالی میدونه 

رد دادن به همسر شمام امتیاز میدونه برا خودش!