2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

1292 بازدید | 64 پست

سلام خانما من امروز بی بی هام مثبت شد دوتاگذاشتم فردامیرم آز دعا کنین آز هم مثبت باشه توروخدا هرکی یه دونه صلوات بفرسته ممنون

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

عزیزم مبارکه 😍😍😍

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم از همگیتون

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
مبارکه عزیزم ان شاالله ازمایشت هم مثبت شه برای من هم دعا کن مامان بشم

انشاالله هم شما هم همه منتظرا این ماه ب حق حضرت ابوالفضل و امام حسین نتیجه بگیرین و ماماهم نی نی داشته باشیم و صحیح و ستلم بیاد بقلمون

استارتر چند وقت اقدام کردی؟؟؟😍

۴ماه بود پلی کیستیک بودم  این ماه لتروزول خوردم امروز ۲۷ دوره ام دوروز تا موعد مونده بی بی هام حاله انداخت