2777
2789
عنوان

پس انداز پول

724 بازدید | 41 پست

خانما من امسال ۴۰ سالم میشه بیست ساله ازدواج کردم تازه الان یادم افتاده پول پس انداز کنم میگم چرا تو این بیست سال اینکارو نکردم الانم با خودم میگم دیگه برای پس انداز  دیر شده چون شوهرم هیچی بنامم نکرده و نمیکنه چون میشناسمش  خیلی پشیمونم چرا همون مقدار پولی رو که میداد پس انداز نکردم و چرت و پرت خریدم به نظرتون الان که چهل سالم میشه برای پس انداز دیر نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر عزیزم دیر نیست 

پس انداز کنید اما برای سفر به استان های مختلف و سفرهای خارجی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

درسته خیلی دیر شده ولی نا امید نباش  از همین الانرشروع کن به پس انداز کردن 

منم قبلا پولامو خیلی حیف و میل میکردم ولی الان ۴سالی میشه که دارم پس انداز میکنم و یه جور دلگرمیه برام البته من مجردم و خودم شاغلم

پس انداز کنی مثلا چیکامیکردی الان باهاش؟

مثلا یه زمینی طلایی چیزی میکردم بنام خودم یا مثلا میزاشتم بانک سودشو میگرفتم میزاشتم جیبم ...زیاد منت شوهرو نمیکشیدم

فعالیتی رو آغاز کنید و مویرگی پس انداز کنید

دوست عزیز🙋🏻‍♀️
دعوتتون میکنم💌
بیا تو گروه لیاتیم🌱
امروز و فردا نکن فقط شروع کن🏃🏻‍♀️
هم آموزش پوست و مو یاد میگیرید
هم جلسات انگیزشی
کسب درامد با آموزش های رایگان  بدون هیچ هزینه ای
اطلاعاتتون همیشه به روز میشه
 همواره پشتیبانی با شناخت پوست ومو و محصولات مراقبتی
.............هرجا.     هر مکان.    پاره وقت
جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه تخفیفات پلکانی(اقتصادی فکر کن)👉🏻