2777
2789
عنوان

عمل بینی شیراز

240 بازدید | 9 پست

سلام چطورین 

دکتر خوب تو شیراز که 

مناسب بگیره میشناسین؟

من رفتم بیمارستان سوختگی 

گفت از ۱۷ هست تا ۳۵

دکترمجتبی قائدی 

محمد حقیقی فرد

شهرام جهان آبادی

عباس اکرمی

بهنام ایزدی

افسون فاضل زاده

محمد مهدی مهرابی

علی اکبر محمدی

زهرا زارعی 

دکتراش اینا هستن 

چیزی شنیدین راجبشون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخواستم پوستچی عمل کنم شیراز 

اخرش ولی جای دیگه رفتم

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
پوستچی میگن ۱۰۰ تومن میگیره کجا عمل کردی عزیزم راضی هستی؟

من بندرعباس عزیزم 

اره تنفسم که عالیه راجع به فرمش هم همه که میگن خوبه ولی من دلم فانتزی و سر بالا میخواست الان نسبتا طبیعیه😅

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
من بندرعباس عزیزم اره تنفسم که عالیه راجع به فرمش هم همه که میگن خوبه ولی من دلم فانتزی و سر بالا می ...

سوراخاش یه اندازه اس؟

کی عمل کردی 

منم طبیعی دوست دارم 

پیش کدوم دکتر 

چند دادی

اگر خوب باشه مشکلی ندارم برای اومدن

سوراخاش یه اندازه اس؟کی عمل کردی منم طبیعی دوست دارم پیش کدوم دکتر چند دادیاگر خوب باشه مشکلی ندارم ...

آره عزیزم من از هر لحاظ راضی ام 

من ۷ ماه پیش عمل کردم صفر تا صدش (هزینه بیمارستان،دستمزد دکتر،دارو هام،رادیولوژی و...) شد ۶۰ تومن

دکتر همت عزیزم 

اگه بودی که بگو برات عکس هم بذارم