2777
2789
عنوان

بعد از چند سال منو نشناختن

125 بازدید | 14 پست

بچه ها تا حالا شده فکر کنید  خانوادتون یا نزدیکانتون بعد از  بیست و خورده ای سال هنوز شما رو نشناختن؟  و شوکه بشین از این اتفاق؟  مثلا خانواده خودت که چند ساله تو رو میشناسه و میدونه تو ارومی و بی حاشیه ای ولی  تو دعوا با یک ادم  تو رو مقصر بدونه؟ یا مثلا دوستت  که بیست و خورده ای ساله تو رو میشناسه  عین یه ادم غریبه که انگار اصلا تو رو نمیشناسه در موردت فکر کنه یا قضاوت کنه؟؟ و تو اون لحظه واقعا به فکر فرو بری؟؟ این اتفاق واقعا منو شوکه میکنه  و البته دلم هم میشکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اتفاق خیلییی پیش اومده

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

یه کم دردناکه اون لحظه ای که متوجه میشی ولی حقیقت اینه که تو فقط خودتو داری.

اره یه جوریه انگار کسی جز خودت و خدا واقعیت رو نمیدونه حتی نزدیک ترین افرادت 

به خاطر همینه هر چقدر آدما فهمیده و عاقل میشن کمتر خوشحال میشن با هر چیزی شاد نمیشن خیلی حرف نمیزنن

دقیقا منم دارم اینجوری میشم تصمیم گرفتم زیاد با کسی حرف نزنم و درد ودل نکنم حتی مادرم

دقیقا منم دارم اینجوری میشم تصمیم گرفتم زیاد با کسی حرف نزنم و درد ودل نکنم حتی مادرم

یه جایی به بعد میبینید که هر حرفی میزنید یه جا حتی شده ناخودآگاه و غیر مستقیم علیه تون‌ استفاده میشه پس بهتره صداش رو در نیارید اگر ادم ها به درد میخوردن امام علی با چاه درد و دل نمیکرد

یه جایی به بعد میبینید که هر حرفی میزنید یه جا حتی شده ناخودآگاه و غیر مستقیم علیه تون‌ استفاده میشه ...

دقیقا درست ترین کار اینه که زیاد با کسی حرف نزنی.  یعنی  دردودل نکنی  مگر حرفای سطحی و ضروری حتی با خانواده اینجوری حداقل ارامش داری