ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 عنوان تولد برا همسر در شرایط بد 164 بازدید | 16 پست بچه ها ما در حال بازسازی و تعمیر خونه هستیم دو روز دیگم تولد همسرمه و دوس دارم خوشحالش کنم بنظرتون چیکار کنم؟خودم گفتم یه کیک دونفره و یه هدیه کوچیک به ذهنم رسید فقط...ممنون میشم بهم ایده بدین اونم تو این شلدغی خونمون 1403/06/02 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_دژم_ عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 2327 حتما بگیر خوشحال میشه ک تو این روزای دغدغه مندی ک دارین خوشحالش کنی سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
کفایت_مذاکرات عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 7607 کافیه گلم. ما همینم نمیخریم مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
rooooooo عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1610 یه شاخه گل بده مگه شماها بچه این که بخواین سر این چیزا نق بزنین
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 حتما بگیر خوشحال میشه ک تو این روزای دغدغه مندی ک دارین خوشحالش کنی بخدا یه ماهه ما درگیر اسباب کشی و تعمیر خونه ایم دوتاییمون خسته شدیم دیگه ولی ایده ای ندارم برا تولدش
rozitakhanomi عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5955 چیزی که شوهرت رو خوشحال میکنه اینه که بدونه به فکرش بودی و اینکه براش خرج نتراشیدی .به نظر من فقط یه کیک خودت درست و با چای بخورید . هدیه کوچیک بجز جوراب چیز دیگه ای نداریم .مگر مثلا گلس گوشی یا کاور گوشی یا سیم شارژر و ..... این نیز بگذرد .....
misمهیاس عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6342 وضعت بد نیست که خدارا شکر این تولدم یه خاطره میشه ومتفاوته همیشه قرار نیست همه چیز سرجای خودش باشه تا خوشی کنیم اتفاقا تواین شرایط بیشتر میچسپه خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 [QUOTE=350766604]کافیه گلم. ما همینم نمیخریم [/QUOT😅
parniaaa_f عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2337 اگه زیاد نمیتونی خرج کنی و یه تولد کامل بگیری بنظرم نیاز به کیک و اینا نیست میتونی عوضش یه کادو خوشکل بگیری که واسش بمونهاگه هم میخوای یه کیک کوچیک با همون کادوولی کادو خیلی مهمه
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 یه شاخه گل بده مگه شماها بچه این که بخواین سر این چیزا نق بزنین نق نمیزنیم فقط میخوام خوشحالش کنم
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 وضعت بد نیست که خدارا شکر این تولدم یه خاطره میشه ومتفاوته همیشه قرار نیست همه چیز سرجای خودش باشه ت ... فداتشم
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 اگه زیاد نمیتونی خرج کنی و یه تولد کامل بگیری بنظرم نیاز به کیک و اینا نیست میتونی عوضش یه کادو خوشک ... والا گفتم شلوار راحتی یا شلوارک یا لباس زیر بخرم چون لازمشه
parniaaa_f عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2337 والا گفتم شلوار راحتی یا شلوارک یا لباس زیر بخرم چون لازمشه هرچی که فکر میکنی لازم داره بگیراما اگه استفاده میکنه میتونی یه ساعت مردونه واسش بگیری یا مثلا کیف پولولی کلا کادو رو حتما تو برنامت قرار بده
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 هرچی که فکر میکنی لازم داره بگیراما اگه استفاده میکنه میتونی یه ساعت مردونه واسش بگیری یا مثلا کیف پ ... هم ساعت هم کیف پول هم تیشرت هم شلوار راحتی اینا همه براش تو مناسبتا قبل گرفتم
rooooooo عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1610 نق نمیزنیم فقط میخوام خوشحالش کنم حلا خودت بهتر میدونی شوهرت چی لازم داره و چی دوس داره دیگه اگه میتونی یه چیز ساده بخر همشرتم دیگه وضعیت رو میدونه میخوای تا ما هم کمکت کنیم