2777
2789

آره از منم نمیونده من حضوری دادم

یاالله خوش آمدید🌈🌈یه ساله گروه هستم از ناکجا آباد🙋🏻‍♀️ به عضویتم نگاه نکن چون کاربری قبلیم تعلیققق شدههه به خاطر چیزی های خیلی چرت andپرت ...دوست عزیز درخواست دوستی شما با کمی تاخیر قبول خواهد شد از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکرم☺️😂 اینم بگم سوالی اضافی مثل اسمت چیه و چند سالته و کجا زندگی میکنی و اینا از من مپرسید چون ممکنه اصلا جواب ندممم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️. ضمنااا اینو خوندی برای آرامش خودم و خودت یه صلوات بفرست📿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿 مرسی🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم اصلا در جریانش نبودم

خواهش میکنم عزیزم من الان کارنامم رو دیدم فقط یه چیزی ساعت ۶ که رتبه برتر ها رو میذارن طبق سال قبلشون یا نه 

چون من پایه نهمم 

هشتم ( نگاه به گذشته) رو خراب کردم ولی نهم و تیزهوشان(نگاه به آینده) رو خیلی خوب دادم به نظرت چون هشتم رو خراب کردم رتبه ام بد میشه؟