2777
2789
عنوان

مهریه بعد از فوت همسر

4036 بازدید | 81 پست

دریافت مهریه بعد از فوت همسر با قیومیت بچه تضاد داره 

کیا بعد از فوت همسر مهریه گرفتن راهنمایی لطفاً باید چکار کنم کم آوردم دیگه واقعا 

از کی مهریه میگیری

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی قبل پدر مرده دیگه چه ارث پدری از اموال خودش میدن

نه خب

اموال که میرسه به بچش اون هیچ

یه بخشی میرسه به مادر و خانوادش از اون میدن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

نه ربطی به هم ندارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
به عنوان یه وکیل میگم تضادی نداره اصلا

اخه رفتم قیومیت بگیرم گفتن با هم تضاد دارن موندم چه کنم از یه طرف بچه ام از طرف دیگه پسر بزرگم مدام روم فشار میاره میخواد همه پولها تو جیب اون بره خوشگذرانی کنه پولهایی که ما هردو با زحمت جمع کرده بودیم 

به عنوان یه وکیل میگم تضادی نداره اصلا

یعنی چی ؟

چه ربطی داره 

میشه توضیح بدید 

خب خانم مهریش می‌تونه از اموال همسر بگیره مابقی هم 

میرسه به بچه ها و پدر و مادر مرحوم اگر درخواست کنند 

بحث قیوم هم که یه چیز دیگست 

همین پسرم مدام سرکوفت میزنه دو سوم اموال مال منه بیشتر مشکلم با پسرمه

چند سالشه

بگو حالا بزار مال باباتو از خانوادش بگیریم بعدا این مشکلو حل میکنیم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون