2777
2789
عنوان

با شوهرم دیشب دعوای جانانه ای کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 49 پست
منم مامان دوتا بچه کوچولوام ک هنوز نمیتونن راه برن😍عزیزم میفهمم چی میگیبخدا من اونقدر مشغله دارم تو ...

بخدا دفعه اولم بود 

منم بخدا قید همه زندگیمو زدم الان که گفتی مو یادم افتاد موهام خیلی بلنده میخواستم کوتاهشون کنم چون واقعا سختمه با این بچه میگه نه حتی اجازه نمیده موهامو کوتاه کنم 

تو کارای خونه هم هیچ کمکی نمیکنه یعتی اصلا بلد نیست فقط کاهی یکم با پسرم بازی میکنه 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

عزیزم حق داری شما فقط یک مادر خسته هستی سعی کن حتما در روز شده ۲۰ دقیقه بچه را بهش بسپاری و خودت رو ریکاوری کنی حالا یا دوش بگیری یا یکم پیاده روی کنی یا هرچیزی که حالت رک بهتر میکنه انجام بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات ناراحت شدمولی بچە گناە دارە حتما جاییش درد میکردە گرسنە بودە برا همین گریە کردەسرش داد نز ...

مامانم چون بچه خواهرم مرده اینجا نمیاد که اون ناراحت نشه از اول هم با ازدواجم مخالف بودن

بی صبرانه منتظرتم آروانم
یعنی چی اسی شوهرت روت دست هم بلند می‌کنه ؟ 🙄 بعد با این اوضاع بچه دار هم شدی 🤦🚶

میخوام روش بهم باز نشه آدمی که  عصبی بشه هر کاری میکنه مخصوصا شوهرم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
ب نظرم این اشتباههما توی زندگی اینا نیستیماکه اینکارو کرد شوهره ام مهریه رو داد و بچه ام ازش گرفت چی ...

شوهری ک بخاطر این حرف این کارو کنه بخدااا که الو اخرش دلش با این زندگی نبوده و همون بهتر که اول زندگی و جونیش اینکارو کرده مهریه اشو میگیره اثن نگرفتم میره دنبال زندگی که توش آرامش کار میکنه و زندگیشو خودش میسازه

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
عزیزم حق داری شما فقط یک مادر خسته هستی سعی کن حتما در روز شده ۲۰ دقیقه بچه را بهش بسپاری و خودت رو ...

اره الانم گل پسرم پیش باباشه داره حالشو میگیره 🤣

بی صبرانه منتظرتم آروانم
شوهری ک بخاطر این حرف این کارو کنه بخدااا که الو اخرش دلش با این زندگی نبوده و همون بهتر که اول زندگ ...

میگم میتونه اما اینکارو نمیکنه بابا اونقدرم دیگه بد نیست😂

بی صبرانه منتظرتم آروانم
بخدا دفعه اولم بود منم بخدا قید همه زندگیمو زدم الان که گفتی مو یادم افتاد موهام خیلی بلنده میخواستم ...

بخاطر همین سختی هاس ک بهشت زیر پامونه

تو اگه ی بچه داری من دوتا دارم

میفهمم خواهرجان

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

مردا خیلی بدشون میاد از جیغ جیغ زنا ولی گاهی لازمه 😉

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
شوهری ک بخاطر این حرف این کارو کنه بخدااا که الو اخرش دلش با این زندگی نبوده و همون بهتر که اول زندگ ...

وای ن نگو

هم این خانم و همسرش بخاطر شیطونیای بچه اعصابشون خراب شده

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸