2777
2789
عنوان

با شوهرم دیشب دعوای جانانه ای کردیم

1469 بازدید | 49 پست

همش غر میزنه که بچه رو ساکت کن اعصاب ندارم منم که دیگه اشکم در اومد از دست پسرم انقدر داد زدم و‌گریه کردم و کلی بارش کردم گفتم لعنتی این همون بچه ای بود که منو کشتی از بس گفتی بچه میخوام بچه میخوام جالا بیا یه ساعت هواشو بگیر دیگه کم آوردم نمی تونم هر واری میخوای بکن باهاش بچه رو گذاشتم جلوش حالا پسرم داشت زجه میزد منم داد میزدم الان که یادم میوفته خندم میگیره بلند شد گفت صداتو برای من نبر بالا گمشو تو اتاق خودم نگهش میدارم 

منم رفتم تو اتاق درو هم کوبیدم ۱۰ دقیقه گذشت دیدم آروم شد بچه منم گرفتم خوابیدم ۱ ساعت بعد بلند شدم دیدم اومده گذاشتش تو بغلم خودشم رو کاناپه خوابیده😐😐

صبح بلند شده میگه یه بار دیگه صداتو رو من بلند کنی زبونت رو از حلقومت میکشم بیرون 

منم چیزی نگفتم حماقت کردم همش سکوت کردم حالا هم که یه بار جوش آوردم اینطوری میکنه

بی صبرانه منتظرتم آروانم

فقط اونجا که گفتی بچه زجه میزد شما داد می‌زدی خودت گرفته رفت رو اعصابم ‌...همیشه حرفت آروم برن که نخای کار به اینجا بکشه و رو هم بشه بعد اون طفل معصوم گناه داره نزار اذیت بشه فقط بچه مادر میخاد موقع گریه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچت چند وقتشه؟ درکت میکنم خیلی سخته اگر مادری خواهری نزدیک و کمکی نباشه واقعا شوهرم اینجوری کنه دیگه ...

۲ ماهشه 

من داستان ها دارم حتی مامانم تا حالا بچمون ندیده

بی صبرانه منتظرتم آروانم

منم مامان دوتا بچه کوچولوام ک هنوز نمیتونن راه برن😍

عزیزم میفهمم چی میگی

بخدا من اونقدر مشغله دارم توی این هوای گرم هفته ب هفته حمام نمیرم

موهامو کوتاه کردم چون پشت گردنم همش عرق میکرد

ولی چی کنیم؟ اگه داد و هوار راه بندازیم اون بچه ام الگو میگیزه و داد میزنه

شوهره من گاهی توی ظرف شستن کمک میکنه بهم بعضی وقتاام جارو برقی میکشه ولی اگه ده نفرهم کمک کنن بازهم مادر کم میاره😔

ولی داد نزن خواهشا قلب بچه میشکنه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
فقط اونجا که گفتی بچه زجه میزد شما داد می‌زدی خودت گرفته رفت رو اعصابم ‌...همیشه حرفت آروم برن که نخ ...

بخدا همیشه صبوری کردم دیگه دیشب خودش دید لشکم در اومده ها اما بازم سرم غر میزد

بی صبرانه منتظرتم آروانم
۲ ماهشه من داستان ها دارم حتی مامانم تا حالا بچمون ندیده

دیگه پیش بچت اصلا این کارو نکن عوارضشو بعدا میبینی . گناه داره همه چیو میفهمه کاملا 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
غلط کردهالبته نزار روش به روت بازشه

ب نظرم این اشتباهه

ما توی زندگی اینا نیستیم

اکه اینکارو کرد شوهره ام مهریه رو داد و بچه ام ازش گرفت چی؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
دیگه پیش بچت اصلا این کارو نکن عوارضشو بعدا میبینی . گناه داره همه چیو میفهمه کاملا

بخدا جوشم در اومد دست خودم نبود خودم دلم براش کباب شد بچم از ترس ساکت شد

بی صبرانه منتظرتم آروانم
ب نظرم این اشتباههما توی زندگی اینا نیستیماکه اینکارو کرد شوهره ام مهریه رو داد و بچه ام ازش گرفت چی ...

من نمی تونم با مهریه تهدید کنم چون میدونم که میتونه بده مهریه مو 

بی صبرانه منتظرتم آروانم