2777
2789

تا میگی پولدار همه میگن عیب ندارد اونا دنیا خدا بهت میده همچین باع مگه به پولدار اون دنیا جهنم همش

چرا فکر میکنید هر کی پولدار دزد هست یا کلاهبرداری کرد 

چرا فکر میکنید بی پولی مصلحت خداست واقع چراااااااا 

یعنی پدر مواد بده دست بچه ببر بفروش مصلحت خداست برای بچه بعد یکی تو بهترین امکانات باشه 

یکی پول ساده درین چیز نداشته باشه یکی ندونه با پولش چیکار کنه 

مصلحت تو بدبختی مصلحت تو نداشتن پول عمل و مرگ 

چرا میخواهید الکی با چیزای که تو ذهنمون کردن خوشش باشیم

آدم هست تو ۱۸سالگی عروسی کرد با عشقش الان بچه داره ادامه تحصیل میده پدرش خونه داده بهش شوهرش بهترین ماشین زیر پاشه تولد آنچنانی برای بچه نه خودش نه شوهرش نه بچه هیچکدوم مشکل ندارن 

پس لطفاً جهالت به نسل بعد انتقال ندیم مشکلات یه بخش زندگی برای آدم بی پول هر مرحله مشکله  

من بی پولی و سختی کشیدم و یسری چیزا دیدم که قابل بیان نیست اصلا پس این حرفا که مصلحت و حکمت و.... تو کتم نمیره پدر و مادر اینجا متولد شدن و بی پول پس من همین جا هستم ربطی به خدا و.... ندارن قانون طبیعت و یسری چیزاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قناعت و ساده زیستی و ... رو گفتن برا ما عادیا ک بهترمشغول بخور بخور کردن باشن

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

امام علی(ع) فرمود:

تَعَرَّضوا للتِّجاراتِ، فإنّ لَکُم فيها غِنىً لَكُم عَمّا في أيْدي النّاسِ، وإنّ اللهَ عزّوجلّ يُحِبُّ المُحْتَرِفَ الأمینَ.

به کارهای تجاری بپردازید که آن شما را از مال دیگران بی‌نیاز می‌کند. خداوند عز و جل پیشه ور درستکار را دوست دارد.[۷]

امام علی(ع) فرمود:تَعَرَّضوا للتِّجاراتِ، فإنّ لَکُم فيها غِنىً لَكُم عَمّا في أيْدي النّاسِ، وإنّ ا ...

پس پول خیلیم عالیه این حرفایی که نوشتی برا وقتیه که طرف همه جوره تلاش کرده تحقیق کرده مهارت یاد گرفته و خلاصه همه راه ها رو رفته و نشده نه برای اون آدمایی که فکر و عقلشونو به کار نمیندازن بعدم میگن حکمت خداس 

چون فرهنگ و دین ما  جبرگرایی و  فقر رو تحسین میکنه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
امام علی(ع) فرمود:تَعَرَّضوا للتِّجاراتِ، فإنّ لَکُم فيها غِنىً لَكُم عَمّا في أيْدي النّاسِ، وإنّ ا ...

کار تجاری پول نمی‌خواد تحصیلات آنچنانی نیازمند پول نیست 

مدارس پولی چطور

کار تجاری پول نمی‌خواد تحصیلات آنچنانی نیازمند پول نیست مدارس پولی چطور

من پسر ۱۷ ساله میشناسم سال ۹۱ از طریق تبلیغات اینترنتی ماهی ۲۰ میلیون درآمد داشت 

یا مشاور مدرسه و معلم دینی  میشناسم بالای صد میلیون چند سال پیش تو چندتا مدرسه مشغول بودن درآمد داشتن 

خانم خونه دار دیدم با سوسیس کالباس خونگی شروع کرد خیلی محدود بعد گسترده شد و نگم چقدر درآمدشه 

چی رو مطالعه کنند؟خرافات و تحریف؟؟؟۴۰ ساله به اندازه کافی اینا رو تو مغزمون فرو کزدن

خرافات و تحریف کار پیامبر نبوده که..کار یه عدّه ی دیگه هست.واسه همین باید مطالعه کرد.به این 40 سال هم ربطی نداره.مردم از اوّل همین بودن.