2777
2789
عنوان

پرنسس شدن پسر ها

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 32 پست
عجباخیلی به پسر ها دارین راحت میگیرین بعضیاتون

راحت نمیگیرم دارم حقیقت میگم من خودم یه دادش دارم اوایل که با یه دختر اشنا شده بود کل زندگیشو ریخت جلو پای دختره ولی بعد که دید دختره همزمان یا چنتا پسر دیگم هست حالا یا جاست فرنده یا هرچی که خودشون میگن دیگه داداش من به کثریت دخترا بی حس شد جوری که دیگه هیچ قدمی برای کسی برنمیداره حتی خود من دیگه دیدش تغییر کرده خب اینم تقصیری نداره از قدیم که میگفتن جنگل که اتیش بگیره تر و خشک با هم میسوزه دقیقا همین وضعیت ماست الان فکر میکنن همه دخترا اینجورین متاسفانه 

درسته دوست عزیز ولی همش به خاطر مساعل اقتصادی نیسپسرای امروز بعضیاشون اکثرشون دختر رو فقط میخان دوس ...

همون تعهد این طور رابطه هارو هم قبول نمیکنن میخوان با چند تا دختر به اسم دویت اجتماعی با هر نوع ارتباطی بدون ایم گذاشتن روش باشن

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم سن تر که بودم بنظرم فمینیست بودن نیاز بود. بی عدالتی رو میدیدم حرص میخوردم از نا برابری .هر چیز و هرکاری بنظرم بین دو جنس باید برابر بود.

الان اما تفاوت ها رو بهتر درک میکنم میفهمم قانون ها گاهی طبق تفاوت هاست .اوضاع اونجوری هام نیست هرچند بی عدالتی ها هست هنوز تفکر" مرررد و زن" کم نیست .

اما شاید از پیامد های فمینستی و مستقل شدن دخترا بود که پسرا ترسو شدن و دخترا شجاع تر پسرا از هر تعهدی فرار کردن و دخترا اون قدر شجاع شدن که فکر کردن هرچیزی رو میتونن داشته باشن پسرا انتظاراتشون فرق کرد این بار برخلاف اجدادشون نخواستن شکارچی باشن منتطر شدن دخترای مختلف اونا رو به دست بیارن. پسرا محبت کردن رو کنار گذاشتن دخترام محبت دیدن رو فراموش.

حالا این سیرکی که راه افتاد دلقکش هر دو طرف بودن

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻