2777
2789
عنوان

پرنسس شدن پسر ها

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 32 پست

موافقم

من هنوزم روابط زن و مرد به سبک قدیم رو به شدت می‌پسندم و از افتکار فمینیستی به شدت بدم میاد

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
این قضیه پرنسس شدن پسراهم ی شوخی مجازی بود۴تا فیلم ساختن بامزه بودچرا انقدر جدیش گرفتین؟

شوخی نیس متاسفانه 

پسر ها واقن دیگه نمیخان تگیه گاه باشن؛ به چیز های کم قانع میشن؛ ترسو شدن

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم اشکال دارهفقط پسر gay حق داره پرنسس باشه

والا من یکیو میخام بگه نگران اوضاع نباش من کنترل میکنم همه چیو:)

زنان مستقل و تکیه گاه=مردای پرنسس و لوس

گرفتم چی شد...

شما تو همه نظراتت مغلطه میکنی...بنظرت زنی که تکیه گاهه بهتره یا زنی که ضعیف و منفعله؟؟ کدوم برای مادر شدن بهتره بنظرت؟؟

شوخی نیس متاسفانه پسر ها واقن دیگه نمیخان تگیه گاه باشن؛ به چیز های کم قانع میشن؛ ترسو شدن

ترسو شدنشون محض اوضاع اقتصادیه ک جرات ندارن قدم از قدم بردارن

چ برسه بخان تکیه گاه باشن

اصلا جیبشون اجازه نمیده تکیه گاه باشن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
موافقممن هنوزم روابط زن و مرد به سبک قدیم رو به شدت می‌پسندم و از افتکار فمینیستی به شدت بدم میاد

فمینیست تا یک جایی کمک کرد به زنان

مثلا توی شغل ها یا تحصیل یا خشونت های خانگی. و تجاوز و.... که هنوزم هست و جمع نشده متاسفانه 

ولی از یه جا به بعد و از یه جهاتی خواست زنان رو شکل مردان بکنه....نشون بده زنا له مردا احتیاجی ندارن زن تو رابطه وظیفش خونه داری نیس خونه داری رو پست شمردن و...

والا من یکیو میخام بگه نگران اوضاع نباش من کنترل میکنم همه چیو:)

خب اشتباهت همینجاس

هیچ کس همچین کاری رو برات نمیکنه

تو به پدرت هم تکیه کنی ممکنه ی روزی پشتتو خالی کنه چ برسه پسر مردم

خودتو قوی کن

آدمای نازنازی و لوس دیگ جایی تو جامعه ندارن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ترسو شدنشون محض اوضاع اقتصادیه ک جرات ندارن قدم از قدم بردارنچ برسه بخان تکیه گاه باشناصلا جیبشون اج ...

درسته دوست عزیز ولی همش به خاطر مساعل اقتصادی نیس

پسرای امروز بعضیاشون اکثرشون دختر رو فقط میخان دوس دخترشون باشه نه تنها تلاشی نمیکنن اسم جدی شدن و ازدواج هم میان فرار میکنن

مردونگی و مرامشون از بین رفته

اینا که به مساعل اقتصادی ربط نداره

حالا که پسرا فهمیدن با دخترای پیک می  چطور رفتار کنن شدن پرنسس اونا پرنسس نشدن فقط یاد گرفتن با این جور دخترا بها ندن الکی پول خرج نکنن برای یه ادمی که فقط یه مدت تو زندگیشون هست . به دختری که تو صفحه چتش اسم صد تا پسر هست که اگر اولی نشد بره با دومی . ( مخاطب من همه دخترا نیستن فقط بعضیاشون ) 

حالا که پسرا فهمیدم با دخترای پیک می چطور رفتار کنن شدن پرنسس اونا پرنسس نشدن فقط یاد گرفتن با این ...

عجبا

خیلی به پسر ها دارین راحت میگیرین بعضیاتون

درسته دوست عزیز ولی همش به خاطر مساعل اقتصادی نیسپسرای امروز بعضیاشون اکثرشون دختر رو فقط میخان دوس ...

همون تعهد این طور رابطه هارو هم قبول نمیکنن میخوان با چند تا دختر به اسم دویت اجتماعی با هر نوع ارتباطی بدون ایم گذاشتن روش باشن

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
همون تعهد این طور رابطه هارو هم قبول نمیکنن میخوان با چند تا دختر به اسم دویت اجتماعی با هر نوع ارتب ...

خب منطور از پرنسس اینجور پسرا هستن

پسری که عرضه نداره جلو مامانش وایسه بگه من دخترخالمو نمیخام