2777
2789
عنوان

نگید چقد سوالت بچگانه ست

271 بازدید | 11 پست

سواله به هرحال دوست دارم بدونم😅 کسی که دیر به دیر انلاین میشه جذاب تره یا کسی که فاصله انلاین شدن هاش کمه؟ مثلا ممکنه پر مشغله بنظر بیاد؟ 

یارب نظر تو برنگردد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هیچکدوم ، شخصیت و جذابیت آدما ربطی به آنلاین‌ شدناشون نداره که. ولی اونی که سر موقع جواب میده و آدمو معطل نمیذاره بنظرم خیلی بهتره

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨

ببین بستگی به رفیق یا طرف مقابلت داره 

مثلاً یکی از دوستام وقتی به دوستش پیام میده همش میگه وااای این خوبه زود سین میزنه 

یا یکی از دوستام وقتی من بهش پیام میدم خیلی دیر جواب میده ازش میپرسم چرا میگه کلاسش بالاست 😂🥴

اصلا ربطی نداره استاد من تو امریکاش و تو دانشگاه هم تدریس میکنه هم پژوهش ولی خیلی زود هم سین میزنه هم ایمیلم رو چک میکنه و به نظرم تواضع و افتادگی ایشون رو میرسونه 

بستگی داره به اینکه طرف تو چه لولی خودشو ببینه میبینی طرف هیچی نداره مجبوره با اینکار خودشو بزرگ جلوه بده اما کسی که کارش و شخصیتش مشخصه با اینکارا جلب توجه نمیکنه