یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم هیچکدوم ، شخصیت و جذابیت آدما ربطی به آنلاین شدناشون نداره که. ولی اونی که سر موقع جواب میده و آدمو معطل نمیذاره بنظرم خیلی بهتره
Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطهای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسانها طلوع کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
اصلا ربطی نداره استاد من تو امریکاش و تو دانشگاه هم تدریس میکنه هم پژوهش ولی خیلی زود هم سین میزنه هم ایمیلم رو چک میکنه و به نظرم تواضع و افتادگی ایشون رو میرسونه
بستگی داره به اینکه طرف تو چه لولی خودشو ببینه میبینی طرف هیچی نداره مجبوره با اینکار خودشو بزرگ جلوه بده اما کسی که کارش و شخصیتش مشخصه با اینکارا جلب توجه نمیکنه
اونیکه دیر به دیر آنلاین میشه بنظرم جذاب تره چون این حسو میده ک سرش گرم کار و پیشرفتشه ولی من از کساییکه آنلاینن و زود سین میکنن و جواب میدن بیشتر خوشم میاد .