یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎. باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎. من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎. من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎ 🤍🦋°•●•°🦋🤍 ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود من تهی خواهم شد از فریاد درد.. __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.) __________________________________________________. نگرش مثبت باعث واکنش زنجیرهای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت میشود. _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من مثل گنگا حرفامو تو کاغذ نوشته بودم چون خجالت میکشیدم حرف بزنم بعد ک شوهرم کاغذو خوند سرشو تکون داد لبخند زد بعد ک ازش پرسیدم گفت ینی منم باهات هم نظر بودمو حرفای منو نوشتی الان میگه اونجا بی زبون بودی چجوری یهو زبون دراوردی😂😂😂😂😂
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉